[Eski] İmzalarin formati

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

İlter

Stüdyo Kurdu
Yönetici
Selam,

Az once bir başlıkta, Serginal'ın imzasini gordum ve imzadaki animasyon hoşuma gitmedi.

Ona ozel mesaj atip durumu sorabilirdim, ama bu sefer de "sen kimsin" ya da "senin isin mi bu" muhabbetiyle karsilasmak istemedigim icin 2 arada 1 derede kaldim.
Onun icin buraya yaziyorum.

Imza formatlari konusunda bir degisiklik yok degil mi? Yoksa, o imza "kabul edilebilir" sinirlar icinde midir?

Yok yani, imzama animasyon koymak istemiyorum tabii ki.
Ama imzada animasyon gormek de pek hosuma gitmiyor. Bilmem nedendir :p :twisted: :D

Bazı forumlarda imza niyetine avuç kadar resimler filan oluyor, güzel değil tabi, ama İlter abi, imzanda yürüyen kediler olmasını istemez miydin sen de? :p

İmza konusunda anayasadaki hüküm açık. İmzada resim laikliğe, üç satırdan fazlası da teamüllere aykırı.

Adam resim eklemeyi bilmiyor, gidiyor secure server adresli resmi imzasına koyuyor. Sonra o sayfayı izlemeye çalışan herkes ha bire bir login ekranı görüyor.

Bir başkası resim boyutu ayarlamayı bilmiyor veya koyacak yeri yok, gidip bir yerlerden 800x600 boyutlarında Şebnem Ferah resmi bulup imzasına koyuyor, ondan sonra al başına belayı.

Üç satır sınırlaması konusunda da, bazı vatandaşlar var. Adamın mesajına yazabildiği bir satırı geçmiyor ama bir bakıyorsun, gitmiş imzasına komple şarkı sözü koymuş on satır. Be adam, kendini şarkıyla özleştiriyorsan git o zaman profiline yaz, merak eden gider orada okur.

Böyle işte, bir dokun bin ah işit :)

Neyse, Vedat yetişmiş sağolsun.

M.

Merhabalar,

İmzama resim üzerinden bir link eklemek istiyorum. Resim stabil ve W156 - H32 boyutlarında. Tabii yöneltmeye göre boyutlarında oynanma olabilir. Sizce eklemem mümkün mü?

Bildiğim kadarıyla yüksek boyutlardaki resimler ve hareketli animasyonlar kesin olarak yasak. Türevi fark etmeksizin hepsi yasaksa text biçiminde ekleyeceğim. Ki sanırım öyle. :)

Ben de bir arkadaşın imzasında reklam görüyorum. O da beni rahatsız ediyor, bilemiyorum forum kurallarına aykırı mı değil mi ama, hoş değil. Özellikle reklamını yaptığı şey herhangi bir şey değil. Umarım farkedip düzeltir.

Gördüğün yerde yaz, düşünceni belirt Berkay. Ya da bu başlıkta bağlantı vererek belirt.
Ben öyle yapıyorum.

Eğer sana hak veren çoğunluktaysa değiştirtilebilmeli, ya da forum yöneticisi insiyatifini kullanmalı.
Herkes her imzayı göremez. Aynı forumlar ve başlıklarda gezinmiyor herkes.

Benim tahminim olan imza ise (hap vs. ile ilgili olması lazım) bence de rahatsız edici. Ek olarak aman forumda resimli imza falan olmasın; gözleri inanılmaz yoruyor ve forumu bambaşka bir platforma çeviriyor (öyle forumlar var ki, yazıları aralardan cımbızla çekip almak durumunda kalıyorsun)..

Berkay' Alıntı:
Ben de bir arkadaşın imzasında reklam görüyorum. O da beni rahatsız ediyor, bilemiyorum forum kurallarına aykırı mı değil mi ama, hoş değil. Özellikle reklamını yaptığı şey herhangi bir şey değil. Umarım farkedip düzeltir.

Kimdir o? Denk gelmedim ben.

M.

Kanun dışı değilse istediği yere link verir, ona da müdahele edeceksek yaşamasın insanlar bari. Gestapo olmaya gerek yok, geniş geniş şöyle :)

M.

Geri