[Eski] 16:9 görüntüyü web formatında alabilmek

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

karkafali

Yeni üye
Görüntü montajı ile ilgileniyorum. Büyük format alınca sorun olmuyor. Yanlız web e yüklemek adına küçük formata dönüştürünce 16:9 seçeneğinin olduğu bir format bulamıyorum. Kullandığım programlar. Edius ve convert için ulead. Tam olarak istediğim şey görüntüyü kaliteli olarak 16:9 seçeneğinde web formatı alabilmek . Konu hakkında bilgi verecek tüm herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Adobe premier cs5 'e taşırsanız projenizi
H.264 formatlarından birisiyle (hangisi hatırlamıyorum) export etmeniz halinde kaliteden çok fazla ödün vermeden, web e yükleyebileceğiniz büyüklükte dosyalar elde edebilirsiniz.

H.264 seçince sayfanın altındaki ayarlardan çözünürlük, pixel aspect ratio gibi değişkenleri de kontrol etmeniz gerekecektir.

Ben genelde videoları başka bir formata dönüştürmek için Xilisoft firmasının Video Converter Platinum 6 versiyonunu kullanıyorum. Oldukça memnunum. Ultimate 6 sürümü de var. Yaptığı işte çok başarılı olmakla birlikte fiyat açısından da bir o kadar uygun.

En üst versiyonu olan Ultimate 6'nın fiyatı 59.95$, Platinum 6 ise 49.95$. Aşağıdaki linkten inceleyebilir, beğendiğin takdirde satın alabilirsin.

http://www.xilisoft.com/video-converter.html

Kolay gelsin.
SD.

Geri