[Eski] Açılış Hatası

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semih_ulus

Yeni üye
herkese merhaba. Bilgisayarıma (Os X) protools 8 hd yi kurum. Fakat protools açılış sırasında şu hatayı veriyor.

"Could not create the TCE plug-in's factory default file because a DAE error was encountered (Error #0)"

not: XVX panel de input bölümünde sadece "no input var" kurulum kitapçığın da anlatıldığı gibi "built in" bölümü yok. Ben sorunun bu yüzden olabileceğini düşündüm ama xvx için tüm yolları denedim yine de başaramadım.

Bi başka sorununm daha var bunun için ayrı bir başlık açmak istemedim.

Yeni proje açacağım zaman yada yaptığım bir değişikliği kaydedeceğimde " could not 14404 because Read/Write permission doesn't allow writing (-61) while opening "pfqzFMXTsbrwSPRW" hatası alıyorum sizce nasıl kurtulurum bu hatalardan?

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.

Protools 8 HD Emulator

Oooo.Buyur buradan yak. 8)
PT HD emulator.. :D :D

XVX, Avid'in müşteri yardım hattındaki arkadaşların kurduğu sosyal bir yardımlaşma derneği sanırım..
Fruity Loops olacak PT sonunda... :lol: :lol:

Bu forumda kırık program kullanımına destek vermiyoruz arkadaşım. Kırık kullanıyorsan yalnız başınasın.

M.

Bu durumda en az 18.000TL'cik veren ve HD çalıştırmak için yırtınan insan'cıklara haksızlık oluyor gibi geldi bana...

orproduction' Alıntı:
Bu durumda en az 18.000TL'cik veren ve HD çalıştırmak için yırtınan insan'cıklara haksızlık oluyor gibi geldi bana...

Sevgili orproduction
HD çalıştırmak için yırtınan insan'cık tanımlaması hoş olmamış

PT HD kılıfı giydirilmiş topal bir yazılım ile PT HD + DSP farklı şeylerdir
karıştırmamak gerek

Kırık yazılım kullanmak kişinin kendi vicdani insiyatifindedir.

caci' Alıntı:
orproduction' Alıntı:

Sevgili orproduction
HD çalıştırmak için yırtınan insan'cık tanımlaması hoş olmamış

PT HD kılıfı giydirilmiş topal bir yazılım ile PT HD + DSP farklı şeylerdir
karıştırmamak gerek

Kırık yazılım kullanmak kişinin kendi vicdani insiyatifindedir.

Haklısın "caci", ben sadece kafiye olması açısından ona cık ekledim, yani yanlış anlaşılmasın. Bize haksızlık oluyor demeye getirdim. 1 Core Kart (+ bir ya da bir kac accel kart'ı) boşa mı alıyoruz. Bir araştırayım dedim; programın kırığında TDM de kullanılamıyormuş, sadece RTAS. Kullanmayın tavsiyem, LE'den bir farkı olmuyor TDM plugin kullanamadıktan sonra.

Sürç-ü lisan ettiysem affola.

ADC varmi acaba bu surumunde :D Varsa Avid koysun artik LE lerede...Vedat sen yaz bitane bari birsuru alicak insan var bak :D

matthew' Alıntı:
Bu Protools 8 HD Emulator flight simulator gibi bir sey mi? Sağdaki kolu kendine doğru çek düzelir..
Olm gecenin 2'sinde güldüm yau.
FS5 vardı... 5 disket miydi, 4 disket miydi... Kız kardeşimin Windows 3.1 bilgisayarına kurup oynadığımı hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri