[Eski] Aklı başında Apple servisi var mı? (Istanbul)

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Sleepless

Yeni üye
Bu sabah iPod Touch'ımın (2nd gen, 8GB) kulaklık çıkışında bir sorun oldu. Jack'i bastırmadığım sürece tam ses alamıyorum, sadece sağ kulaklıktan ses geliyor.

Bunun üzerine 1-2 Apple servisini aradım ve sadece kulaklık girişinin onarılması için 80$! ücret talep ettiler. Burada da bitmiyor, eğer iPod'um 16GB olsa bu fiyat 85$, 32GB olsa 90$, 64GB olsa 95$ olacakmış! Cihazın yenisi zaten 199 Euro, bunu çöpe atıp bari yeni alayım da garantisi bitmiş cihaza 80$ vermeyeyim bari dediğimde ise, "tabi, siz bir değerlendirin, normalde zaten yenisini almanız gerekiyor" gibi saçma sapan bir cevapla karşılaştım.

Tüm Apple servislerini tek tek arayıp sormak gibi bir cesareti bulamıyorum şu an kendimde. Sizlerin daha önce kullandığınız aklı başında bir servis var mıdır?

Apple servisleri malesef bu sekide fiyat verecektir. Uzakdogu uretimi yedek parca satan yerlerde sormayi deneyebilirsin. Gittigidiyor vs. gibi siteler uzerinden ipod kulaklik girisi diye aratirsan cikacaktir mutlaka.

Iphone ile benzer bir sorun yasamis ve sadece kulaklik yuvasina cebimdeyken iplik toz vs. girdigi icin jack'in oturmadigini farktmistim. Denemediysen once bir igne ya da kurdan ile yuvayi temizlemeni onerebilirim.

Gittigidiyor vb. yerlerde bulamadım ancak eBay'de 1,5 dolara buldum. Haftasonu Kadiköy'e bakıp olmadı eBay'den sipariş verip kendim değiştireceğim.

Yuvanın içine baktım, birşey yok. Yine de tavsiye için teşekkürler.

Aptalca bir soru olacak belki ama kulakligin bozuk olmasin ? Benim 2 sennheiser kulakligimda da ayni sorunla karsilastim da o yuzden soylemek istedim...

Ayrica sen nereyle konustun bilmiyorum ama fiyat mevzusunu bir yana koyarsak Sisli - Arti Teknik Servis beni cok mutlu etmistir , soyleyeyim istedim.

Ozan, tabii ki kulaklığı denedim ilk önce. :D Keşke kulaklık bozuk olsaydı dedim zaten, en azından Metan bu olayı bana yaşatmazdı. Son 1-2 aydır Sennheiser HD218 kullanıyorum. Onun jacki biraz büyük. Sanıyorum cebimdeyken ters bir hareket yaptım da iPod'un çıkış cortladı. Daha önceden cx 300 kullanıyordum. Onun jack küçük olduğu için sorun yaratmamıştı hiç.

İlk önce Artı'yı aradım. Onlar beni Beşiktaş'ta başka bir yere yönlendirdiler.

Geri