TuncaEskiyerli
Yeni üye
şu mevzuyu alırsan bizim broadcast ve pro serisi 2/3 inch b4 mount a takılan bütün lensler senin alete takılıyor ve bence çok avantajlı.. yani 3bin dolara amerikada 5.2 canon bulabilirsin mesela.
biraz akraba evliliği gibi oluyor ve lens kameradan büyük ama olsun
kullandık buda fotosu
Ben yatırımcı değilim dolayısı ile müşteri ne isterse biz onu sağlıyoruz ama şöyle bir durum var ben 4.5 geniş açıyla bir ex3 ü 350 liraya kiralayabiliyorum diğer yandan geniş açıyla pmw350 yide 350 liraya kiralayabiliyorum.. bu durumda tercihim 350 olucaktır her zaman. Çünki ben ilk zamanlarda broadcast kameralarla çalıştım ve dünyada bu işin standardı 2/3 inch 3ccd dir.. ama ex3 de son derece başarılı bir kamera sadece fiyatı daha ucuz olmalı.
red in fiyatları şöyle
http://www.red.com/store
ikea gibi yani ne istiyosan onu alıyosun
mesela mattebox üretmiyorlar onuda redrock micro dan alabiliyorsun herşeye uyumlu
herhangi bir projede red le henüz çalışmadım ancak inceledim üstünde oldukça çalışılmış bir alet yani karta çeken standart bir kamera değil gerçekten tam anlamıyla çok çalışmışlar üstüne bilgisayara attığı dosyalar 3 farklı boyda izleyebiliyosun dosya detayları kendi özel programı ile yapabildiklerin sonrasında color correction a girdiğinde sistemlere göre gerekirse datayı değiştirmeden değerlerle oynuyor filan herifler baya uğraşmışlar bir mühendislik harikası. Tek sorunları her zaman geç kalmaları.