[Eski] CD okuyucu problemi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Oguzhan

Yeni üye
Boş cd iMac'imin içerisinde kaldı. Çıkaramıyorum.System Preferences donuyor. Nasıl çıkarabilirim bilen var mı ?

Makinayi acarken C tsuna basili tutmak ise yarayabilir. Ama onu denemeden once Applications -> Utilities altindan terminal'i ac ve:

Kod:
drutil eject

yazip calistirmayi dene. Bu da cozebilir sorunu.

Bilgisayarı kapatıp evden çıkmam gerekti acilen. Bir kaç saat sonra geldiğinde kendiliğinden çıktı cd bilgisayarı açarken.

Bazen garip garip şeyler yapıyor bu Apple'larda :) Neyse ucuz atlattık. Teşekkür ederim.

Ucuz atlatamamışız yahu. O gün bugündür okuyucuya koyduğum cd'yi geri veriyor bilgisayar.

Bir dakika falan bekletiyor okumadan geri çıkartıyor. Neler oluyor sizce bu cihaza ?

Bende Macbook'da aynı sorunu yaşıyorum cd okumuyor. :evil:
hdd problemi yaşamıştım daha önce son zamnladada cd okuma problemıyle karşılaştım.

Melon' Alıntı:
Bende Macbook'da aynı sorunu yaşıyorum cd okumuyor. :evil:
hdd problemi yaşamıştım daha önce son zamnladada cd okuma problemıyle karşılaştım.

Eski bir kaç müzik cd'sini okumadı. Ama yeni aldığım cd'leri gördü Cd okuyucu. Herhalde azıcık bir çizik oldu mu okuyamıyor bu zımbırtılar.

Siz hala MacBook'unuzdan CD/DVD okumasını umut edenlerden misiniz? Ben değişen ikinci okuyucudan sonra o sayfayı çoktan kapattım. :twisted:

Berkay' Alıntı:
Siz hala MacBook'unuzdan CD/DVD okumasını umut edenlerden misiniz? Ben değişen ikinci okuyucudan sonra o sayfayı çoktan kapattım. :twisted:

Allah muhafaza :D komple gittiğinde yeniden kurulum gerekirse falan nasıl yapıyorsunuz ? Beni korkutan bu ihtimal.

Geri