[Eski] Control Surface

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

berk

Yeni üye
Selam,
PT ile calisacak, 8 faderden fazla faderi olan, usb/firewire ile PC/Mac e baglanabilecek, scrubbing wheel i olmasi zorunlu bir control surface ariyorum. Tascam us-2400 modeli tam aradigimdi ama malesef uretimden kaldirilmis.
HUI built-in olmus digital mixerlari aramiyorum, cunku hic mic presi veya effectleri, in/out lari ile isim olmicak.
gozumden kacan yada baska bildiginiz bir firma varsa, yazarsaniz sevinirim.

berk

Selam Mahcem
JL lere bakmistim, main unit+8 fader toplam us$ 4500 geliyor, $3500 a cok temiz ProControl lar var, eger bu noktaya gelirsem..
onun icin us$2000 icinde halletmek istiyorum.
galiba bu aralikta cok buyuk bir acik var piyasada :?

tesekkur cevap icin

berk

Evet, aynı ürün boşluğu 8 giriş 8 çıkış AD/DA konvertörlerde de var. Adamlar mal satıyorlar 18 giriş çıkışlı diye, 8 analog, 8 ADAT, 2 de SPDIF. Ama kullanamadıktan sonra dijital giriş çıkışları, 50 tane olsalar ne yazar? Ondan sonra ara bütçeye uygun 8 kanal ADAT-to-Analog AD/DA ki bulasın. Ya alacan Rosetta 800, ya RME ADI-8 DS, ya da Lynx Aurora. Alayının fiyatları da malum.

Mackie filan yok mu civarında? Gerçi onun için de USB değil eski usul MIDI I/O lazım ve her bir expansion ünitesi için bir çift lazım vs. Bir de gidip MIDI distribution ünitesi almak lazım onun için. Her halükarda o parayı harcatıyor insana.

ProControl iyi çözüm gibi.

M.

Tascam us 2400 modelinin son stokları musicstore da. fiyatta yüzde 50 ucuz ....

En son 30 tane filan kalmıştı, birden deal listesinden kalktı. (yaklaşık 2 ay deal listesindeydi keşke önceden haberimiz olsaydı)
İsterseniz bir mail atın b-stock filan olabilir.
www.musicstore.com

Music store sürekli alışveriş yaptığım güvenilir müşteri velinimettir ilkesini ciddi şekilde abartan bir firmadır.
200 euroluk alışverişte 50 euroluk hediye verirler.

dreyer_markv_reart.jpg

Hocam böyle bir kontrol masasına ne dersin :)

Geri