[Eski] digi002 için hangi pc lap toplar öneriliyor? fikirleriniz?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

KK

Yeni üye
arkadaşlar digidesign sitesini araştırmama rağmen bu konuda somut birşey bulamadım digi002 için digidesign firmasının önerdiği lap top marka ve modelleri varmı? en uyumlu çalışabilecekler hangileridir acaba?

AMD 64'ler en iyi performansi gosteriyor digidesign forumundan takip ettigim kadari ile. Fiyat acisindan da Apple'a nazaran cok daha hesaplilar :)

Toshiba Satellite kullaniyorum,
cok mutluyum ve gururluyum :D

PC de Toshiba dan baska hic biser sey almam(kisisel fikir)

ben de sıkı bir ibm'ciyimdir. A serisi ve T serisini digidesign'da desteklediğini yazmış zaten. T43 serisini hariç tutmuş ama.

Yalnız dikkat etmen gereken bir nokta, ibm'in her modelinde firewire portu yoktur. Modeli seçerken dikkatli olmak lazım.

A serisi, T serisine göre daha uygundur. Bunun sebebi T serisinin titanyum alaşımlı kasası nedeniyle daha hafif ve sağlam olmasıdır. T serisi bir notebook'un üzerine bile çıksan birşey olmaz.

berk' Alıntı:

Berk, ben de Toshiba alsam mi diye dusunuyorum.Hangi model vs biraz daha bilgi verir misin?

selamlar

Ben Toshiba satellite 1900 703 ile Digi002R kullaniyorum , her ne kadar benim laptop artik miladini doldurmaya yuz tutsa da su an icin memnunum diyebilirim.Zaten Satellite 1900 modeli onerilen bir konfigurasyon idi (zamaninda)

Toshiba konusunda Berk'e katiliyorum (bu da kisisel fikir)

RMS' Alıntı:
berk' Alıntı:

Berk, ben de Toshiba alsam mi diye dusunuyorum.Hangi model vs biraz daha bilgi verir misin?

selamlar

Selam
bende ki Toshiba Satellite A70
bide A10 onu da field de kullaniyorum. o biraz dana sessiz. P4 lerde biraz daha guclu fun kullanmislar ve cok az daha agir. detay lar linkte
kolay gelsin

berk

Selamlar,

Biraz daha bekleyebilirsen, çalıştığımız toptancıya özel olarak getirttiğimiz notebooklar yakında geliyor. Bunları özel olarak Digidesign ve M-Audio ürünleri ile test edip satışa sunacağız. (Gerçi prototipini oldukça sıkı bir şekilde test ettikten sonra siparişlerini vermiştik zaten...)

Önümüzdeki hafta testlerini tamamladıktan sonra isteyen denemek için bize bir uğrayabilir... Gelişmeleri buradan size aktarmaya devam edeceğim.

Geri