[Eski] Firewire 800 400 hakkında

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Turkarmoni

Yeni üye
Merhaba macbook pro dizüstü alacağım fakat ses kartım firewire 400 destekliyor.Dizüstü 800 desteklediğine göre sanırım dönüştürücü almam lazım fakat bu dönüştürücüyü rahatlıkla bulabilirmiyim ? Herhangi bir firewire 800 to 400 dönüştürücüleri macbook için rahatlıkla piyasada varmı teşekkürler.

Ben aynı soruyu sormuştum aratırsan bulabilirsin. Hakan Abi bir yer önermişti. Kızılayda. Gidip soramadım bir türlü, fakat internet sitelerinde gözüküyor.

Teknosa, bimeks...vs gibi yerlerde yok hiç sorma.

Çeviriciyede gerek yokmuş aynı zamanda, bir tarafı 400 diğer tarafı 800 olan bir kablo alacaksın sadece.

Hatta bir gelişme olursa, buraya yazarsan sevinirim. Nitekim bende hala alamadım.

Paran varsa ve kızılaya gitmek istemiyorsan güzel bir çözüm olabilir. :)

Yekta Bey'i ararsın, ayağına kadar gelir alet, hehe.

Zaten bir problem yok o zaman abi niye bu kadar üzüldün anlayamadım. Geriye dönük destekli bir teknoloji. FW 800'e 400'lük aleti bağladığın zaman bir problem çıkarmıyor yani.

Ben bahsettigin sekilde mackie ses kartimi kullaniyorum. Ses karti fw400 fakat macbook pro'mda fw800 baglantisi var sadece, herhangi cok basit bir elektronikci de dahi bulabilirsin bu kabloyu. (Ankara'nin Istanbul'dan farkli olacagini sanmam.)
Tunc_Akin'in da soyledigi gibi bir tarafi 400 diger tarafi 800 olan bir kablo alacaksin ki sanirim bu kabloyu bulmak 400 den 800 e ceviren bir adaptor donusturucu bulmaktan daha kolay. Kaldi ki bence daha saglikli da zaten.

G5 dual makinemi satıp bende macbook pro almak istiyodum.gecenlerde artı yı aradım sorundan bahsettim.bir ucu 400 diger ucu 800 olan kablodan ellrinde kalmadıgını ama rahatca temin edilecegini soylediler.telasa mahal yok yanii

Geri