[Eski] Hangi Projector ?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

berk

Yeni üye
Selam,
ADR(autamed dialog recording) session lari icin projector almayi dusunuyorum. su anda 21' Tv ile idare ediyorum, ama ozurlu aktorlerin dudaklarini goremekdileri icin saat ler aliyor, en basit session.
diger sebebi ise, buyuk ekran iyidir. :D
neyse CRT veya LCD projectorlerle herhangi bir deneyimi olan var mi? CRT leri tercih ediyorum, cunku lambalari en az 8000 saat gidiyor. dez avantaji, lumensleri cok dusuk ve hic duymadigim fan gurultusu(buyuktur sesi fazladir mi? ). obur yandan LCD ler de, ufak ve kulanisli fakat lambalari 1000 saatten sonra problem cikariyormus ve lamba fiyatlari nerdeyse projectorun yarisi.
bu konu hakkinda bilgisi olan varsa, paylasirsada ayrica guzel olur

tesekkur

berk

uzun arastirmamdan sonra- AES TR uyeleri ayri tesekkur- amacim icin CRT projectorlerinin daha uygun olduguna karar verdim. onemli nedenlerden birisi, lamba saatlerinin LCD lere gore 5 kat daha fazla olmasi, ve CRT nin verdigi filme warmth(sicaklik) uzun saatler calisma kapasitesi,
ayrica ileride referans olmasi icin Vancouver Canada dan 25 yil bu isin icinde olan Curt Palme un inanilmaz yardimi oldu. projectorler hakkinda ozellikle CRT ler icin kendi sahsi web sitesine bakmanizi tavsiye ederim. Ebay store da mevcut olan bu kisi musterilerine veya ilgilenen herkese inanilmaz bir servis sagliyor. cok buyuk bir olasilik ebay ustunden onunla bir aliveris yapicaz.

herkese kolay gelsin

berk

Geri