[Eski] Intel minimac ile Logic 7.2

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

ori

Yeni üye
slm arkadaşlar. yeni intel mini mac ve Logic kullanan ve bizlere ortaya çıkan performansı anlatabilecek bir arkadaş varmı? o olmadı intel imac de olabilir! en çok intel in performansını yeni mac lerde merak ediyorum!

bende logic in mini mac te çalışıp çalışmadığını merak ediyorum.eğer çalışıyorsa dez avantajı nedir

Bir süredir kullanıyorum. Tek kelime ile şaşırtıcı ! Genişleme opsiyonları haricinde artık power pc almanın pek manası kalmadı. konuyla ilgilenen arkadaşlar varsa, daha detaylı anlatabilirim. iyi çalışmalar.

benımde kafamda bır tane edinmek fikri var.biraz daha detaylı anlatırsam çok sevinirim.zahmet olucak.kullandığın hangi modeli acaba.ram hd vss.. nedir.kaç kanala efect uygulayabılıyorsun.ne kadar sonra tıkanmaya baslıyor.teşekkurler

Merhaba. Açıkçası bu ürünü almadan önce hem aletin mini olması, hemde Apple ın intel işlemcilerini yeni tanıtıyor olmasından dolayı biraz çekinmiştim. Ama intel işlemcili Imac alan bir arkadaşımın bilgisayarında ve Mac Power Pc ile yaptığımız karşılaştırmalar sonucunda Intel işlemciye güven duydum ve aleti satın aldım.

Bendeki bilgisayar Mac Mini Intel 1.66 core duo, 2 GB ram, 80 GB HD, harici 200 GB USB 2.0 HD, Logic pro 2, Terratec Phase 24 FW ses kartı...vs

Daha ziyade düzenleme ağırlıklı çalışıyorum. Dolayısı ile çok fazla yazılım enstruman ve hardware ekipman kullanıyorum. Mac Mini işlerimi çok rahat hallediyor.

Ayrıca yaptığımız işlemci zorlama testlerinde Power PC dual 2.0 kasa Mac lerle aynı performansta olduğunu tespit ettik. Bu test için kullandığımız Space designer>catedral efekti ile (bu efektin çok cpu harcadığını kullananlar bilir) 28 kanal audio açabilmiştik ve bu oran Power PC dual 2.0 ile aynıydı. Ayrıca çeşitli midi, audio ve plug-in lerle genel proje çeşitleri açısından da testler yapmıştık. Ve hepsinde Mac Mini şaşırttı bizi.

Dolayısıyla eğer 2 GB ın üstünde ram ve bol HD ihtiyacınız yoksa( ki harici HD kullanmak ta mümkün) ve Mac Pro alabilecek durumda değilseniz, 2. el bir Mac Power Pc almaktansa , hem daha ucuz hemde iyi performans sağlayan bir Mac Mini almanızı önerebilirim.

Mac mini nin bu anlamdaki başarısı çok fazla bilinmediğinden bir seçenek olarak kimsenin aklına gelmiyordu. Fakat en azından kendi çevrem ya aldı yada almak üzere;)

İyi çalışmalar herkese.

core solo macmini'ler g4 işlemcili eMac'leri bile geçemezken core duo'lar maşallah fazlaca hızlı.. intel işlemciden çekinmeyin derim, macmini'yi geç, macbook'la bile dünyalar yaratırsınız..

Geri