[Eski] Jam Packler yok Lütfen Yardım edifn :(

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

xone

Yeni üye
Merhaba , daha önce mac book proma defalarca yüklediğim apple logic pro 8 programını yeni aldığım iMac ime tam anlamıyla bir türlü yükliyemiyorum. yükliyemem de çok saçma çünkü defalarca kurdum daha önce.. ama şuan imace yükliyebilmem lazım..

Sorun şu :
Logic pro programı kuruluyor tüm cdleri benden istiyor yükleme aşamasında logic studio intall cd sini takıp gereken tüm packleri ve yerleri seçip işaretleyip kuruluma başlıyoruz audio content 1 . cd ve 2. cd sonra audio content 3. cd yükleniyor sonra ise jam pack 1 , jam pack 2 ve en son cd jampack 3 cdleri sonra tekrar logic studio install cdsi ve kurulum bitiyor her şey çok normal her zamanki gibi yükleme bttiyor .. daha sonra applicationdan logic proya tıklıyorum ve programı acıyorum program açılıyor ama media menüsünde library bölümünde olması gereken ve herzaman olan jam pack 1, jam pack rhythm section , Jam pack Symphony Orc. ve Jam pack World Music yerinde yok ama diğer herşey yerinde gözüküyor jampackler haricinde.. jampackler logic için cok önemlidir ve olmassa olmazıdır bu benim için çok önemli bir türlü anlamıyorum neden yerlerinde yoklar lütfen yardım edin bana acil olarak cevağlarınız bekliyorum saygıdeğer forum üyeleri.. :(

Sorununa çözüm olabilir mi bilmiyorum ama Garageband'in prefs'inde loops'un altında şöyle birşey vardı:

Belki Logic'te buna benzer bir bölüm vardır ve şu alttaki user seçeneklerini kurcalarsan bir sonuca ulaşırsın.

Ama hiç logic kullanmadığım gibi garageband'e de pek aşina değilim. Yalnızca mac'i ilk aldığımda garageband'le oynarken böyle bir izin dalgası olması dikkatimi çekmişti.

Merhaba Xone,

"Show All" seçeneği seçili mi? Eğer değilse Senin yazdığın gibi sadece bazıları veya hibiri görünmeyebilir. :wink:

arkadaşlar cevaplar için saolun ama problemim logicin librarysinde jampack 1 ve dier jampack world vs.. bunların cıkması lazım hiçbiri yok :(

lütfen fikri olan birilri varsa bir şey söylesin .. kurulumu cok düzgün yaptım .. sonra yine denedim ama olmadı sorun başka bir şey olmalı ?? yardım lütfen :(

Çünkü asıl olmaları gereken yer orası (Loop)lar da ondan :) . Library de görünmesinin pek bir anlamı yok aslında. Ama tabi istenirse oraya da kurulabilir.

Dediğim gibi asıl yeri Apple Loop içindedir :lol: .

Sorunun çözüldüğüne sevindim.

Huzur. 8)

teşekkürler ama oraya nasıl kurabilirim tekrar biliyormusun acaba ? Orda çıkmamasının nedeni ne olabilirki bu arada

Jampack'leri

Mac > Library > Audio > Apple Loops > Apple içine atarsın görmen lazım. Aslında normal kurulumda da burada olmaları lazım. Ama eğer bu yere bak yoklarsa manuel olarak oraya at.

Umarım faydası olur.

Huzur.

evet odedğiniz bölümde hepsi var ..hepsi apple dosyanın içinde zaten jam packlerin tümü :( ama gözükmüyorlar logici actığımda kütüphanede.. yinede tesekkür ederim bir fikriniz olursa paylaşınız lütfen yine.

Geri