[Eski] lütfen yardım edin!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

tahautku

Yeni üye
bi proje için tanıdığım tüm müzisyenlerin içinde bulunduğu play for change tarzı bir çalışma yaptım.bütün mixleri ve parçayı bitirdim ve her bir müzisyen için kayıtlar sırasında küçük videolar çektim.fakat bunları bir video klip haline getirecek bilgi ve birikime sahip değilim bu konuda bana yardım edebilecek birileri var mı?

burcuf' Alıntı:
Apple Final Cut Pro (Macintosh)
Canopus Edius
Premiere
Arkadaş çok yardımcı olmuş, daha ne yapalım :)
Uzaktan yardım zor ama video klipten çok bir beklentin yoksa yukarıda ki programlardan Adobe Premiere kullanması kolay bir programdır biraz kurcaladığında bu işi kendi başına halledersin.

Apple Final Cut Pro (Macintosh) edindim ve çok karışık geldi efektleride olan daha basit bir program alıyorum.adobe yi deneyeceğim,teşekkürler...

Kullanım kolaylığı açısından yine Mac'te çalışan iMovie'yi de tavsiye edebilirim. Sinema kalitesinde olmasa da gayet iş görecek sonuçlar elde etmeniz mümkün =)

Yapacağınız çalışmada müziğe senkron olarak çektiğiniz video klipleri montajlayacaksınız yanlış anlamıyorsam. Bunu Windows ortamında "Movie Maker" ya da diğer arkadaşların bahsettiği "iMovie" ile rahatlıkla yapabilirsin. Eğer aradığınız kullanımı kolay bir platform ise.

Geri