[Eski] Logic 7 pro+ protools hd2

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

ozbanica

Yeni üye
Ben birşeyi yanlış yapıyorum ama neyi?

Kitapcıkta söylenen herşeyi yapmama rağmen coreaudio hariç TDm lerimi birtürlü kullanamıyorum. Elimde g5.2.5 ve G5.18 iki adet sistem var ikisindede Hd2 bulunmakta ama iki sistemdede bir türlü tdmleri çalıştıramadım. Konu hakkında bilgili olan arkadaş varsa yardımcı olsun pleaseeeeeeeeee.

bu sorunu çözdüm ama bir sorun daha çıktı. o1v96 masa aldım protools ta hiç bi sorun yok logicde sapıtıyo. Bunuda halledersem bidaha hiç bişi almıycam:)

Bende G5 1.8 +HD2+Logic 7.01 kullaniyorum.Core Audio yerine DTDM ve ESB kullanmama ragmen tas gibi calisiyor sistem .Fakat bir cok dikkat edilmesi gereken ipucu topladim sagdan soldan...Uzaktan yardim edebilecegimi sanmiyorum fakat ilk aklima gelenlerden biri envoirment i kurarken yapilan bazi hatalar olabilir,logic manual sadece onu yazanlarin anlayabilecegi bir durumda bence,30 bin tane ek kitap cikmak zorunda kaldi bu yuzden :) Bunu disinda Coreaudio+DTDM+DAE i ayni anda aktif etmissen bu da sebep olabilir,sadece 2 tanesini secmek gerekiyor...3. parti pluginler sorun yaratabiliyor ozellikle spectrasonics ler,AU Manager verified ediyormu hepsini?Osx 10.3.9 sorunlu,10.3.8 iyi calisiyor,Logic 7.01 updateini muhakkak yapmak gerekiyor,M-Audio Logic icin cok tercih edilen bir kart degil,belki o da sorunu yaratanlardan biri olabilir,Tiger da yukaridakilerin hicbiri verified degil...Bunlar ilk aklima gelenler...Coreaudio yu disable edip sadece TDM i aktif etmeyi bir dene bence basit bir envoirment la,burdan yola cikip sorunu bulman daha kolay olabilir,3.parti pluginleri iptal ederek tabii..2 makinada ayni sorun olmasi bana ilk anda envoirment hatasi gibi geliyor...

ozbanica' Alıntı:
o1v96 masa aldım protools ta hiç bi sorun yok logicde sapıtıyo.

Bende DM1000 kullaniyorum protools ve logic de bir sorun yasatmadi bana simdilik...Nasil bir sorun yasiyorsun belki yardimci olabilirim...Remote sorunu ise,bunu kullanmiyorum,bir fikrim yok...

tamamen remote sorunu. kendi içinde 2ye bölük oldukları için saçmalıyor. forumlarda aradım bu sorunu ilk yaşamayı başaran benim herhalde:) ama pekde önemli değil. bende kanallara yatırıyom:)

Geri