[Eski] Logic 8 de 60 dk problemi...

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

gettho_dady

Yeni üye
Selamlar .... imac ile logic 8 kullaniyorum ....firewire 410 ses kartim var ...line in den dj setlerimi kaydediyorum logic ile ...wav olarak bi sorun yok fakat mp3 e cevirdigimde..ornegim 72 dk lik seti ..60 dk da kesip birakiyor ... bunun caresini bilen arkadaslardan yardim bekliyorum , eger caresi yok ise ...mac ile kullanabilecegim wave editor tavsiyesi alabilirmiyim ...sound forge, wavelab gibi.

Tesekkurler .

Bir yerlerde gözden kaçırdığın bir seçenek olmalı.

Mac için Toast ile gelen CD Spin Doctor var.

Sevgili Berkay in onerdigi cok iyi pro bir yazilim
maliyetli olanbilir

free olarkak

Wave Editor
Audacity
deneyebilirsin.

detone' Alıntı:
gettho_dady' Alıntı:
ozgurcakici' Alıntı:
60dk olayını ilk defa duyuyorum, ama Audacity tamamdır, canlı müzik de kayıt için kullanıyorum ben.

Tesekkur ederim ..hemen deniyorum ..

Sanirim bu resim isine yarar.
Export ederken sadece track'i selection etmek yetmiyor.
Ayrica time olayinida uzatman lazim.

Sonuna kadar seciyorum ben zaten hep ..cozum o degil sanirsam :)

wav da sorun olmuyor ..sinirsiz kayit yapiyorum . ..ama mp3 e cevirmek istedigimde 60 dk da kesiyor ...sanirim bir mp3 ripper gibi bisey edinmem gerekiyor ...wav to mp3 ...

Bir üstteki mesajı okursan çıktığını görürsün.

.wav olarak çıkardığın -sorunsuz çıkarabildiğin- dosyayı, sadece export seçeneğini değiştirip mp3 yaptığında sorun çıktığını anlıyorum ben başlıktan.

gettho_dady' Alıntı:
wav da sorun olmuyor ..sinirsiz kayit yapiyorum . ..ama mp3 e cevirmek istedigimde 60 dk da kesiyor ...sanirim bir mp3 ripper gibi bisey edinmem gerekiyor ...wav to mp3 ...

.wav olarak kaydettiğin şeyleri mp3'e çevirip çıkarmak istiyorsan -yani ortada sorunsuz bir .wav çıktısı yoksa- , o ayrı tabi.

Geri