[Eski] Logic 9'da Transposition

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Unscarred

Yeni üye
Logic 9 'da disaridan import ettigim herhangi bir ses dosyasini transpoze edemiyorum. bankadan atilan herhangi bir sample icin transposition yapilabiliyor ama disaridan alinan dosyada bunu yapamiyorum. yardimci olursaniz pek sevinirim. tesekkurler.

Arrange Window Menusu' nden Audio > Convert Audio Files to New Audio secenegini tiklayip acilan pencereden .aiff formatini secerek dene bir de.

Ilgin icin tesekkurler.. Dedigin seyi yaptim ama bir degisiklik olmadi hala transposition sekmesi yok.. Acaba baska bir yolu mu var bunun?

"Transposition" sekmesi olmayacak zaten. Sample editor içerisindeki "Factory" menüsünden "Time & Pitch Machine" sekmesinden yapabilirsin.

Ya da hiç uğraşma, transpoze etmek istediğin kanala "Pitch Shifter" insert et.

Anladim ama banka icinden secilen bir sample icin sol tarafta transposition sekmesi oluyor ayrica dedigin gibi "Factory" menusunden "Time & Pitch Machine" sekmesinden de yapilabiliyor. Ancak disaridan import edilen ses dosyasinda "Time & Pitch Machine" sekmesi pasif durumda.. Caps aldim bir bakarsan sevinirim. Tekrar tesekkurler.

Kanala pitch shifter eklemek en kolayı :) Bende bazen sample editorden pitch'i değiştiremiyorum, aktifken bile...

Geri