[Eski] logic de bouncing sorunu!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

tahautku

Yeni üye
logic de yaptığım kaydı bouncing etmek istediğimde bitiş kutusunu bitmesini istediğim yere koyuyorum bouncing ayarları bölümünde de ending kutucuğunda istediğim zamanı gösteriyor fakat bouncinge başladığında bir türlü bitmiyor dakikalarca sonlanmıyor 10-15 dakikalık, yarısı boş parça çıkarıyor.neyi yanlış yapıyorum lütfen yardım edin...

Bazi 3. parti plug-in'ler sebep olabiliyor buna. Özellikle kırık olanlar. Bounce penceresindeki ''Include Audio Tail'' kutucugundaki isareti kaldirinca sorun yapmamasi lazim.

Bouncing'e bastıktan sonra, çıkan menüde çıkartmak istediğin barların sınırlamasını gösteren bi tablo var oraya hangi bardan hangi bara kadar çıkarmak istediğini yazabiliyorsun. Audio Tail tikini kaldırırsanda olabilir tahminimce.

ossgurr' Alıntı:
Bouncing'e bastıktan sonra, çıkan menüde çıkartmak istediğin barların sınırlamasını gösteren bi tablo var oraya hangi bardan hangi bara kadar çıkarmak istediğini yazabiliyorsun. Audio Tail tikini kaldırırsanda olabilir tahminimce.

hepsi normal gorunuyor sanırım yazılımsal bir hata var.çok plugin kullandım ve çokta kanal var.belkide kanalların birinde goremediğim bi hata yapıyorum.ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Geri