[Eski] Logic de Mouse alternatifleri Wacom&Trackball

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

pretioza

Yeni üye
Aslinda tam olarak merak ettigim logic icerisinde wacom tableti kullanan varmidir?

Dusuncelerini onerilerini merak etmemdir.Cunku enteresan geldi ve herhangi bir video seyredemedim bununla ilgili.

Mouse olarak logic yaninda daha hizli ve daha rahat olmanizi saglayan alternatifleri yazarmisiniz.Trackball ida logic icerisinde kullananlari merak ediyorum.Kurtulmak istiyorum artik mighty mouse dan.

Magic Mouse ile Magic Trackpad i aynı anda kullanıyorum.Ek olarak magicprefs adlı bir eklenti kurdum,ahtapot gibi çalışabiliyorum.Tavsiye ederim

Yeni Macbook ve MacbookPro'larda multitouch oldukça geniş imkanlar sunuyor. Ayhan Bey'in dediği gibi magicprefs adlı ücretsiz yazılımı kurduğunuzda 5 parmağa kadar hareket algılayabiliyor mouse yada trackpad'iniz. Eğer ikisine de sahipseniz gerçekten ahtopota dönüşebilirsiniz :)

http://yfrog.com/gy6dkhqj

sol taraftaki Dual boot Dexter. Esas cankurtaran o. Logic teki tüm parametreler elimin altında sayesinde. 3 program aynı anda çalıştığım için envoirment im bayağı bir karışık. Bu yüzden her program için bir controller kullanmam işimi bayağı bir kolaylaştırıyor. 1. monitor da logic çalışıyor,dexter onu kontrol ediyor. 2. monitor de Ableton Logic e rewire bağlı çalışıyor. uc 33 bunu kontrol ediyor. En sağdaki 3. monitor de ise harrison mixbus çalışıyor. Tüm kanallarım bus lar halinde buraya giriyor. Mixbus a ait bir controller yok, zaten ihtiyaç da yok bana göre. Magic trackball un çok parmaklı fonksiyonları monitörler arasındaki ekran değişimine yardımcı oluyor. Çok kullandığım komutlar diğer çok parmaklı komutlara atalı.

Dexter yerine ipad ile buna benzer bir envoirment hazırlamak da mümkün.

Ahtapot Yapım Ltd :D

Geri