[Eski] Logic Pro 9.1.4 Update

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Logic 8.1 de devam ediyorum, çünkü toplamda 4 adet unitor8mk2 ve amt8 i logic 9 görmemişti ve geri 8.1 e dönmüştüm.

Acaba birileri söyleyebilir mi bu updatelerden sonra 1 taneden fazla amt8 ve unitor8mk2 yi görmeye başlamış mı?

Ben i7 Macbook Pro'ma kurdum, iki kanal record da harddisk buffer %100 gosteriyor ve error veriyor. Bu konu hakkinda bilgisi olan varmi? Birde kayit alirken 64 Bit temi yoksa 32 Bittemi daha performansli calisirim? Yani cakilma riski hangisinde daha az?

Kaydederken değil de (2 kanalda gram HD yükü yok kaydederken) kaydı durdururken harddisk anlık kırmızı oluyor. İki kanal synth kaydı aldım 44.1 - 24 bitte, Mac Pro 4 çekirdekte. Tabi ram canavarı olduğu için tınlamıyor da olabilir kaydederken.

Ben 64 bit çalışıyorum, ama çalıştığınız yazılımların hepsinde 64 bit desteği yoksa 32 bit Audio Unit Bridge çalışıyor bir yandan. Çok yoğunsa AU Bridge (bir sürü 32 bit plugin varsa) bazen çakılabiliyor. Ama 64 bit bariz daha hızlı açılıyor.

Kaydederken HD simgesinin tavan yapma sorunu bende de var. Ama benim duyduğum kadarıyla kayda yansıyan bir problem, çıtırtı vesaire yok. Çözüm bulan var mı?

Cozumu Logic 9 a donerek buldum:) Ama itraf edeyim Protools ile kiyaslayinca daha cok yolu var Logic' in... 28 kanal kayit alirken iki kere kayittan cikti...Iyiki ana bilgisayarda Protools' a kayit yapiyordum... Olacak is degil. Ayrica wave gostergeleri igrenc. Aldigim kaydin sinyalini adam akilli goremiyorum pixel pixel oluyor. Punch in girmekte ayri bir eziyet...Iyiki sadece backup olarak Logic kullaniyorum.

Chucky' Alıntı:
Cozumu Logic 9 a donerek buldum:) Ama itraf edeyim Protools ile kiyaslayinca daha cok yolu var Logic' in... 28 kanal kayit alirken iki kere kayittan cikti...Iyiki ana bilgisayarda Protools' a kayit yapiyordum... Olacak is degil. Ayrica wave gostergeleri igrenc. Aldigim kaydin sinyalini adam akilli goremiyorum pixel pixel oluyor. Punch in girmekte ayri bir eziyet...Iyiki sadece backup olarak Logic kullaniyorum.

http://www.readthefuckingmanual.com/

Çağan,

Bende 9.0'lı bir versiyon kurulu update etmedim.
Aylardır bir kez bile kayıtta veya playback'te sorun yaratmadı...
PT LE kullandığım zamanlara göre çok daha stabil diyebilirim.

Punch in'de gecikme oluyor manual girince, ben auto punch yapıyorum genelde....

Bende de manuel punch in girerken bir donma oluyor ve kayıt başlıyor. çalarak gelen bir müzisyen için kabus bir durum tabiki.

Transpot üzerindeki record butonuna sağ klik yapınız ve oradaki ''Punch on the Flay'' aktif hale getirin, böylelikle hiç sorunsuz manual punch yapabiliyorsunuz :wink:

Geri