[Eski] Logic Pro Automation Problem

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

pretioza

Yeni üye
Ben logic prodaki yaptigim automation i clip yapmak istiyorum..Yani bi cesit loop gibi kullanmak istiyorum .Onu surekli bi pattern gibi kullanmak istiyorum.Bu mantik Fl studio da var..
YARDIMLARINIZA SIMDIDEN TESEKKURLER>>

P.P

Evet sanırım automasyon bır sorun halıne geldı logic pro da..Bunu foruma yazdıkça görüyorum.Gorduklerım:

1.Knob a parametre atama en kısa yolu elma l - knob oynat - parametre oynat- learn mode
Aslında ben bu küçük ayrıntılara pek takmaya başladım çok sevdiğim logicde de sorunlar çıkmaya başladı.
Bu automasyon bana en uzun knoba deger atama olarak geldı..Dıger programalrda boyle degıl.Aslında bu küçük ayrıntıyı vst açınca da görüyorum..vst nın illa ki kapatma düğmesine basmanız gerekiyor.Yoksa arange windows la oynuyamıyorsunuz..

2.Automasyon u neden clıp yapamıyorum..Ben automasyonları bı turlu klıp yapamdım .Yanı açtığım konuyu bi nebze devam ettiriyorum.
Eğer ben clip yapamayacaksam logic sucks derim.Geçen reason u kurdum ve onda da bu olayı gorunce yanı aksi olayı logic de ikinci şoku yaşadım..

Arayüzüyle kendini sevdiren bu güzelim logic bana kendini biraz soğutuyor..

Belkide ilerde bu yazdıklarıma bakıp ah nele yazmışım diyicem bilemiyorum :)

eger clip yapmaktan kastin otomasyonu kopyalamaksa: otomasyon gorunumundeyken "pencil" yani kalem "tool"unu kullanarak otomasyon uzerinde bir region yarat. daha sonra bu region'i audio region gibi kopyalayip cogaltabilir, saga sola yapistirabilirsin.

logic fl ile karsilastirilamayacak kadar kapsamli bir program, hatta miks ve kayit konusunda biraz daha gelisse pro tools'a rakip gider. bu yuzden burun kivirmadan ogrenmeye bakmani tavsiye ederim :)

vay be bu gunleri de gorecektik, logic kullanmayi anlatiyorum :)

aziz.

Tesekkurler oradan bı denıyım.Fakat ben yenı bı yol buldum..Logıc ı autamatıon dısında (bu yolu denemedım daha) sequencer ını cok basarılı buluyorum..
Ben rewire yaptım reasonla ve automatıon olarak resonu denedm ..Cok basarılı ..
Rewıre reason mukemmel bı sekılde senkorıze oldular..

Geri