[Eski] logic pro'da volume problemi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Procell

Yeni üye
Selam canlar.
Benim muhteşem bir problemim var efendiler.
Logic'de volume potunu aşağı doğru çekiyorum (zira sesi mixlemek için azaltmam lazım. peak yapıyo hayvan gibi.. ses patlıyo falan) çekiyorum çekmesine fekat bir süre sonra yine eski yerine geliyo. sapık mıdır nedir? sıyırıcam. cursor'ü başa aldım olmadı, loop olayı için yukardaki yeşil yeri "c" ile kapattım olmadı. play yaptım olmadı, stop yaptım olmadı.. ne yapayım ben daha? bu ne azaptır! ne yaman çalişkidir.. psikolojim bozuldu..
bi el atın, yardım edin şu garibana.. öptüm.

(mundox'a burda olduğumu söylemeyin sakın.. bak.. lütfen.. hevesimi kursağımda koyuyo sonra.. baltalı ilah.. winamp bile kullanasım gelmiyo onu gördüğüm zaman. iTunes'i kaldırdım bilgisayardan.. düşün artık!)

Merhaba. Eğer kanala daha önce bir volüm otomasyonu koyduysan, o belirtilen saniyede otomatik olarak belirttiğin seviyeye gelir ses. Belki farkında olmadan koymuşsundur. Kontrol etmek için "A" tuşuna basarak (veya üstteki menüden otomasyonu açarak) kanalı kontrol et. Herhangibir yerde otomasyon var mı yok mu emin ol. Zaten kanalın solunda yeşil "Read" yazısı aktifse otomasyon aktif demektir.

Orçun Çanaklı' Alıntı:
Merhaba. Eğer kanala daha önce bir volüm otomasyonu koyduysan, o belirtilen saniyede otomatik olarak belirttiğin seviyeye gelir ses. Belki farkında olmadan koymuşsundur. Kontrol etmek için "A" tuşuna basarak (veya üstteki menüden otomasyonu açarak) kanalı kontrol et. Herhangibir yerde otomasyon var mı yok mu emin ol. Zaten kanalın solunda yeşil "Read" yazısı aktifse otomasyon aktif demektir.
evet otomasyon bölümünü buldum off dedim fekat sorun hala çözülmedi hocam.
mixser açıkken, seçili olan kanalda yapıyo sadece. yani kanalın volünü ayarlamak için üzerine geliyorum. etrafı yeşil bir çerçeve içine alınıyo, beyaz bir şekilde seçili hale geliyo. işte tam işlem yaparken 5-6 sn sonra seçili olan kanalın sesi bir anda tavan yapıyo. geri çekiyorum, bi daha geliyo.. ama sadece seçili olan kanal ve 5-6 sn sonra.. ya ne sapık bir problemdir bu.. sorunu bulunca mail atıcam apple logicçilere.. terbiyesizler başlıklı.. :S

Orçun Çanaklı' Alıntı:
Hmm bilemedim vallahi.. Bir bilen çıkar muhakkak, bekleyelim..
ilgi alakandan dolayı çok teşekkür ederim kardeşim..

arkadaşlar bilen varsa şu mevzuya bi el atsın gözünüzü seviim.. problemimi çözene renkli televizyon..

minijack' Alıntı:
Procell' Alıntı:
Orçun Çanaklı' Alıntı:
Hmm bilemedim vallahi.. Bir bilen çıkar muhakkak, bekleyelim..
ilgi alakandan dolayı çok teşekkür ederim kardeşim..

arkadaşlar bilen varsa şu mevzuya bi el atsın gözünüzü seviim.. problemimi çözene renkli televizyon..

otomasyonların boş olduğuna eminmisin??

evet dostum.
hepsini off yapıyorum :S anı zamanda alttaki çizgiyi takip ediyorum, herhangi bir point, iniş, çıkış yok.. çılgın bir mantıksızlık söz konsu.. zaten nerde en fantastik sorun vardır gelir beni bulur.. mundox'un gaddar tarafı tutar, benim hevesimi baltalar.. php öğrenip forumu çökertmekle tehtit edicem artık insanları.. :D yetti canıma..

Geri