musicapuerte
Yeni üye
Merhaba, Logic'de parçanın sonundaki birkaç ölçüye nasıl ritardando verebilirim? Ve de iptali ne şekildedir? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Options/Tempo altında birtakım operasyonlar var. Onları biraz karıştırayım o zamanmusicmangel' Alıntı:tempo change ile.
Selam, sanırım resim eklediniz ama görüntülenmiyor.TG' Alıntı:Options > Tempo > Tempo Operations (şekil 1)
sonra şekil 2
Huzur.
Tekrar teşekkürler...TG' Alıntı:Böylece aynı projede farklı seçimler (tempo) yapıp sonradan karar verebilirsin dinleyerek veya dinleterek.
Huzur. 8)
Bugün bilgisayarı kapatıyorum artık, G'ye basarak yapılanla yarın uğraşacağım. En iyi yöntem o gibi geldi bana, çok teşekkürlerTG' Alıntı:Cubase'de nasıl olduğunu bilmiyorum ama Logic'te tarif ettiğin şekilde bir yöntem olduğunu düşünmüyorum..
Ancak alternatifler arasında kopyalayıp, alternatifler yaratabilirsin ve dinleyerek karar verebilirsin. Aslında çalarak da kalemle Global Tracks'de tempo change yaratabilirsin ama benim tercihim yukarıda anlattığım gibi yapmak olurdu.
Yoğurt ve Adam durumu yani.
Huzur.
Selam, G kısayoluyla yapılan yönteme alıştım ve oldukça kullanışlı budum. Her vuruş için merdiven basamakları yarattım, dinleyerek basamakların seviyelerini zevkime göre düzenledim. Kafamdaki gibi oldu, tekrar teşekkürlerTG' Alıntı:Cubase'de nasıl olduğunu bilmiyorum ama Logic'te tarif ettiğin şekilde bir yöntem olduğunu düşünmüyorum..
Ancak alternatifler arasında kopyalayıp, alternatifler yaratabilirsin ve dinleyerek karar verebilirsin. Aslında çalarak da kalemle Global Tracks'de tempo change yaratabilirsin ama benim tercihim yukarıda anlattığım gibi yapmak olurdu.
Yoğurt ve Adam durumu yani.
Huzur.