[Eski] Logic'te taş plak efekti

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Kenan

Yeni üye
Selamlar.

Cubase de taş plak efekti verdiğim bir fabrikasyon plugin vardı. Logic 9'da da aynı şeyi yapmak istiyorum. otomasyonla master kanala bu efekti verip parçanın bir yerinde açıp kapatıcam. otomasyon işi tamamda istediğim plak çıtırtılarını veren ve gramofondan çalıyormuş gibi duyulan bir plugin bulamadım. bildiğiniz bir plugin varmı?

Kenan' Alıntı:
Selamlar.

Cubase de taş plak efekti verdiğim bir fabrikasyon plugin vardı. Logic 9'da da aynı şeyi yapmak istiyorum. otomasyonla master kanala bu efekti verip parçanın bir yerinde açıp kapatıcam. otomasyon işi tamamda istediğim plak çıtırtılarını veren ve gramofondan çalıyormuş gibi duyulan bir plugin bulamadım. bildiğiniz bir plugin varmı?

Audio Ease - Speakerphone

Berkay, bunu nasıl satın alacağız? Ben indirdim fakat register key istedi. İnternet üzerinden kredi kartıyla direkt satın alınıyor mu? Site biraz karışık geldi de..

izotope u kullandım.sitesinde free bir sifre gönderme kısmı var. mail adresinize geliyor şifre. Audio Ease'e bakmamıştım teşekkür ederim.

Uygulama ücretsiz. İlk ekranda kullancı adı ve mail adresi giriyoruz. Daha sonra o yazdığımız mail adresine şifreyi yolluyorlar. Yükledikten sonra çıkan ekranda da daha önce girdiğimiz kullanıcı adını mail adresini ve şifreyi giriyoruz.

Formats: Pro Tools 6.1+ (RTAS/AudioSuite/HTDM), VST, MAS, Audio Unit, DirectX
Sample Rates: up to 192 kHz
Internal Precision: 64-bit
Automatable: Yes
Mac OS X 10.3.9 or later
Current Version: 1.73b (Posted June 24, 2010)
Get it here
Price: Free

zelig' Alıntı:
Uygulama ücretsiz. İlk ekranda kullancı adı ve mail adresi giriyoruz. Daha sonra o yazdığımız mail adresine şifreyi yolluyorlar. Yükledikten sonra çıkan ekranda da daha önce girdiğimiz kullanıcı adını mail adresini ve şifreyi giriyoruz.

aynı anda yazmışız :)

Geri