[Eski] Müziksiz filme En İyi Müzik Ödülü!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

:D
Seviyorum bu ülkeyi :D
Böyle şeyler sadece burada olur........
Bence bizde bu bakanlığa müziktek camiası olarak en iyi bakanlık ve bakan ödülü verelim.

Yurdumu seviyorum, gezegenimizin başka hiç bir köşesinde bu olaylar olmuyor. O kadar renkliyiz ki! :D

Çok merak ediyorum, acaba ülkemizden birisi Grammy ya da Oscar ödüllerinden birin alsa, söz konusu kişinin uçağı Türk hava sahasına girince F-16'lar eşlik eder mi?

Bir soru da, bu en iyi müzik ödülünü alan" müziksiz film"'e verilen ödül ne idi? Yani, bir para ya da teşvik falan var mı idi bestecisine? :D

Yapmadığı beste için ödül alan besteci bence daha dikkate değer. :D

dyold' Alıntı:
Çok merak ediyorum, acaba ülkemizden birisi Grammy ya da Oscar ödüllerinden birin alsa, söz konusu kişinin uçağı Türk hava sahasına girince F-16'lar eşlik eder mi?
Uygulaması yapıldı. Bülent Bezdüz Kapıkule'den Ulusoy'un, Varan'ın, Kamil Koç'un otobüsleri eşliğinde geldi.
:cry: :lol: :?

Sabi-R' Alıntı:
Uygulaması yapıldı. Bülent Bezdüz Kapıkule'den Ulusoy'un, Varan'ın, Kamil Koç'un otobüsleri eşliğinde geldi.
:cry: :lol: :?

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

Dyold, Bülent Abi'de üç tane var o Grammy'den :)

Arkadaki çerçeveye dikkat:

Haddime düşmemek ile beraber, elime verilicek bi 500liralık handycam ile 1 haftada 2 dil bir bavuldan daha iyi bir film çekebileceğimi düşünüyorum(hiç tecrübemem olmamasına rağmen).

groverjackson' Alıntı:
Haddime düşmemek ile beraber, elime verilicek bi 500liralık handycam ile 1 haftada 2 dil bir bavuldan daha iyi bir film çekebileceğimi düşünüyorum(hiç tecrübemem olmamasına rağmen).

"İki Dil Bir Bavul" filmi çekilirken ışık yoğunluğu ve ya açısına, kamera açısına, sahnelere, oyunculuğa dikkat edilmemiş ve zaten filmin gerçekliği de bu.

Bu kadar tanıtılmasının sebebi de hayatın içinden ve popüler bir sorunu dile getirmiş olmasıdır. Mesela hala anadilde eğitim tartışmaları sürüyor.

Handycam le çekeceğin filmde sana başarılar diliyorum. :)

groverjackson' Alıntı:

Oldu canım, başarılar...

M.

groverjackson' Alıntı:

Bu senin dediğin, conceptual art sergilenen müzelerde, galerilerde benim de aklımdan geçiyor bazen, "ulan ver bana bir fırça, mavi boya, bir tual, ben de boyarım dümdüz onu".
Ama durup düşününce, aslında karşımda duran şeyi tam olarak sindiremediğimi anlıyorum. Yani dükkana koşup tuval alıp onu maviye boyamak değil olay.

Kısacası, "ainesi iştin kişinin lafa bakılmaz" ve "hodri meydan" demek gerekiyor. :wink:

not: Filmi görmedim

groverjackson' Alıntı:
Dene ve gör dünya kaç bucakmış. :mrgreen: Pek sanmıyorum çok zor iş . Hiç tecrübem olmamasına rağmen yazmışsın ya bu yüzden sanırım böyle bir fikre kapıldın , tecrüben olsaydı bu işin bu kadar olmadığını bilirdin.. :D

Ödülü verme gerekçeleri şu olabilir belki!
Adamlar "Es" leri ne güzel kullanmış yahu! Es de müziğin bir parçasıdır. Verelim ödülü gitsin :)

Geri