[Eski] m-audio'lar

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dayı

Yeni üye
burada bir cok insanın önerdiği m-audio ses kartlarından birini alacam arkadaşlar.compel'in sayfasında araştırdım,burda yazılanları okudum..fast track usb sıcak geldi öncelikle..ama birkac arkadas kanal kayıt yapılacaksa pci ses kartı alın yorumunu yapınca kafam bulandı..audiophile 2496 pci var bu fiyata..150-200 milyon verebilirim şu an..hangisini alsam?
gitar,bas ve vokal kaydedecem ev ortamında.p4 2.8 işlemcim,1gb ram (ve lanet audigy )var elimde..fikriniz var mı acaba?usb pratik görünüyor.sorun yaşar mıyım?

bence pci ses kartı kullanman daha avantajlı olacaktır.m-audio 24/96/pci güzel bir kart.asio desteğide var ve direct monitöring olarak kullanabilirsin.(tüm m-audio lar bu konuda aynı zaten)bass guitar için iyi bir seçenek olabilir. :idea: ama alana kadar eline belki bi yerden para geçerse delta 1010LT derim.bence iyi bir kart.saygılar...

Selamlar, ben de birşey soracagım..
Şu anda lap top kullanıyorum ve m-audio marka bir kart almak istiyorum.
M-audio Fast USB gözüme iyi gözüktü (fiyat ve usb olması açısından)..
Bunun dışında fiyat farkı çok fazla olmayan ve usb olan bir kart önerebilir misiniz acaba?..
Kartı gitar kaydı için kullanmayı düşünüyorum.
Teşekkürler.

Deniz İntepe' Alıntı:
Selamlar, ben de birşey soracagım..
Şu anda lap top kullanıyorum ve m-audio marka bir kart almak istiyorum.
M-audio Fast USB gözüme iyi gözüktü (fiyat ve usb olması açısından)..
Bunun dışında fiyat farkı çok fazla olmayan ve usb olan bir kart önerebilir misiniz acaba?..
Kartı gitar kaydı için kullanmayı düşünüyorum.
Teşekkürler.
m-audio mobilepre de fena görünmüyor :roll:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri