[Eski] Mac Mini üzerine...

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bir arkadasimda var mini modeli.Su an kullandigim 2.4 Ghz c2duo islemcili unibody macbook pro ile tamamen ayni donanima sahip alet (sadece hdd'si biraz daha buyuk mb pro'dan o kadar)..Ben kendi mb pro'mu pro audio ixlemler icin kullanabiliyorsam ayni donanima sahip bir mini Mac'de gayet kullanilabilir diye dusunuyorum.

Eğer Logic kullanıyorsan, Network Node bağlantısı ile mevcut Mac'ının işlemci ve diğer donanım kaynak gücünü bir Mac Mini ile iki katına çıkarabilirsin.

M.

BeatMaster' Alıntı:
Arkadaşlar bu ufaklığı kullananınız varmı?
Eğer varsa performansı nasıl? (Audio üzerine)

Henüz audio olarak çok zorlamadım ancak kullandığım presonus 24 kanal dijital mixerle sorunsuz kayıtlar aldım. Ancak kanal sayısı artınca haliyle 5400 rpm lik hdd de biraz kasmalar crash ler falan başlıyor :D

Mahcem' Alıntı:
Eğer Logic kullanıyorsan, Network Node bağlantısı ile mevcut Mac'ının işlemci ve diğer donanım kaynak gücünü bir Mac Mini ile iki katına çıkarabilirsin.

M.

Nasıl nasıl oluyor o işler ? biraz daha açıklasanız mahcem bey :D

Onur abi zaten elde Focusrite Dsp var yani efekt olayında da zorlanmayacak makina. Yapacağı tek şey 5 kanal falan vsti çalıştıracak o kadar.

http://www.sonnettech.com/product/rackmacmini.html

rackmacmini.jpg

Macbook Pro aldım bakalım hayırlısı, daha elime geçmedi ancak usa dan gelecek, dil çevrimi ve buna ilaveten klavye çevrimi hakkında bilgi alabilirmiyim acep?

Be option tuşunu kullanarak Türkçe karakterler kullanabiliyorum. Makinemi aslen müzik için kullandığımdan fazladan kısayol v.b. sorunlar yaşamak istemediğimden bu yolu seçtim.

Eğer çok düzyazı kullanacaksan bundan daha iyi sçenekler olabilir araştırmanı tavsiye ederim, ama benim gibi arada bir düz yazı yazacaksan bu seçeneği kullanmanı öneriyorum. En azından ben Logic veya başka bir konuda sorun yaşamadım bugüne kadar.

Geri