[Eski] Mac PPC -> Mac Intel Upgrade Sorusu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Ozan_K

Yeni üye
Simdi soyle bir durum var ;

Studyodaki Mac G5 i Intel Mac Pro ile degistirecegiz. Dogal olarak plug-in leri de update etmek durumunda kalacagim fakat aklimi kurcalayan bir durum var. Eski projeleri acmaya kalktigimda herhangi bir uyumsuzluk olacak mi acaba ? Bilgisi olan var mi ?

caci' Alıntı:
Hiç bir uyumsuzluk olmaz herşeyi açabilirsin.

Tek yapman gereken usenmeden intel surumlerini indirip kurman...Ilok' unun icindeki tum lisanslar otomatik olarak acilacaktir:) Ozan' cim simdiden kolay gelsin:)

Not: Guncellemeden dolayi bazi pluginler senden ucret isteyebilir hazirlikli ol :)

Vallahi dun gece sagolsun Murat aradi , moruk dedi son degisim kampanyasi varmis kos yetis :)

Sabah butun Anima'yi birbirine kattim , olaganustu hal ilan ettim ve patrona surekli guleryuz gosterdim ve kabul ettirdim :) Sevgili Avid e bize bu macera dolu gunu yasattigi ve aci faturayi biraz hafiflettigi icin tesekkur ederiz :)

Ozan_K' Alıntı:
Vallahi dun gece sagolsun Murat aradi , moruk dedi son degisim kampanyasi varmis kos yetis :)

Sabah butun Anima'yi birbirine kattim , olaganustu hal ilan ettim ve patrona surekli guleryuz gosterdim ve kabul ettirdim :) Sevgili Avid e bize bu macera dolu gunu yasattigi ve aci faturayi biraz hafiflettigi icin tesekkur ederiz :)

Bir şey değil Ozan'cım... Bugün ben de son gün itibariyle kampanyaya yetişmiş bulunuyorum. Konuya senin başlığın sayesinde vakıf oldum. Çok teşekkür ederim. Açıkçası hala daha senin şu anda çalışıyor olduğun stüdyoyla aramda duygusal bir bağ hissediyorum, o yüzden bu habere çok sevindim. Şimdi kartların gelmesini bekliyoruz heyecanla. Kurulum sürecinde araşalım.

Bu arada doğum günün kutlu olsun. :)

Geri