[Eski] MacBookPro 6,1 ve 6,2

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Ali Duyar

Yeni üye
PC'den Mac'e geçiş yapacağım nihayet.

MacBookPro6 serisinin üzerinde yeni nesil Core işlemcileri (i3-i5 ve i7) bulunuyor.

http://browse.geekbench.ca/geekbench2/v ... ,adresinde karşılaştırma testleri mevcut.

MacBookPro6,1 için,2.66GHz'lik Intel Core i7 M 620 ile 4GB'lık DDR3 belleği bulunuyor(insanın ağzını sulandıryor).

Sizce bu yeni işletim sistemini bekleyeyim mi?Görünüşe göre bir miktar daha sürecek piyasaya çıkması.

Bütçe sorunum yok,kullanmak istediğim yazılım Pro Tools.

Ayrıca grafik (yani ekran kartı) işleriyle işim yok.

Isletim sistemi degil de makine demek istedin degil mi?

Her an cikmalari bekleniyor, hatta normalden uzun surdu. Bence bu makineler cikmadan alma derim. Tahminim onumuzdeki 15 gun icinde cikar ama spekulasyon benimkisi tabii. MacWorld konferansinin surmekte olmasi (artik apple keynote vermiyor) ve duydugum bir kac dedikoduya gore konusuyorum. Ote yandan Ilk Arrandale seri olacagi icin bas agrisi yaratir mi o da bilinmez (yeni chipset falan). Su anki macbooklar olgun oldukca. Bir de Turkiye'ye gelmeleri ekstra zaman alacaktir tabii...

MacBook alacagim zaman 11n wireless kullanabilenlerin cikmasini bekliyeyim demistim. Bekle babam bekle, Amerikada cikti, hah cikti geliyor dedik. Bir o kadar da Turkiyeye gelmesi surdu.

Batuhan_Bozkurt' Alıntı:
Isletim sistemi degil de makine demek istedin degil mi?

Harbiden,işletim sistemi yanlış olmuş :)

Eğer 10 ay bekleyeceksek hiç tadı kalmaz,2-3 ay beklemeye değer ama,olmadı USA'den aldırıcağız artık.

Tabi bu arada (doğal olarak) ,rafta kalan eski modellerin fiyatı düşüşe geçmesi gerek.

Macbook serisinin ortalama guncellenme araligi 200 gun. Saniyorum 230 gun falan olmus su anda. Eli kulagindadir yani.

Rafta kalan eski modellerin fiyatinin dusmesi olayi ise Apple bilgisayarlarda pek olmuyor, yeni surum cikinca yine yerine gectigi bilgisayarlarla ayni fiyata satiliyor. Eskileri de dagiticilar yeniler eline gelinceye kadar ayni fiyattan satmaya devam ediyorlar, en azindan Turkiye'de durum bu.

i7'li MBP çıkacak diye hala bekliyoruz, işim gücüm ''rumors'' kovalamak oldu,internet sitelerinde. :D

Çok az kaldı deniyor sürekli ama,hala beklemedeyiz,sanırım iPad'lerden sonra açıklanacak.

Geri