[Eski] Mukemmel iki Ani-Belgesel ! (canim TR den)

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Uğur'u tanırım, çok yetenekli bir arkadaştır. Hazırladığı bir animasyonla kısa film dalında Altın Portakal almıştı. O animasyonu hangi şartlarda ve hangi makinayla yaptığını da çok iyi biliyorum, o şartlarda böyle bir iş çıkartmak çok büyük başarı. Gerçek yetenek...

Eminim buna... emeklerine saygı duyuyorum. Helal olsun.. gerçekten.. Söylediklerimin onun yetenekleri ile alakası yok zaten... Birileri başka bir yere dikkat çekmiş.. Ben de nedenlerini izah etmeye çalıştım. Hepsi bundan ibaret...

M.raz... istersen bu konuyu burada tartışmayalım..sen bir başlık aç.. makalelerini de oraya aktar.. orada devam edelim..

bir başka bakış..

askeri bi anlamda sürüsü cok olanın kazandığı savaşlar . uygarlık mı getirir yoksa götürür mü ? getirmiş mi götürmüşmü . savaşı kaybedenin uygarlıgım zayıf yoksa sürüsümü.. olaylara dinler açısından bakmak artık yirminci yüz yıl insanına yakışmıyor ..burda tarihi anlatmak adına yapılmış bi animasyonu misyon aracı görmemek lazım neticede aklı selim insanlarız anlatılan bi olayı izlerken objektif bakmayıda bilmemiz gerekir..benim algıladıgım dünyanın uygarlaşma sürecinde yaşadıgı iniş çıkışlardan başka bişey değil ..vardıgımız noktayı algılamamızı saglayıcı artı bi etken bu böyle düşünmek gerekir diye düşünüyorum.. saygılar

Geri