Bir DVD'yi olduğu gibi ya da kliplere ayırarak HDD'ye atıyor ve vegas'tan çağırıyorum. Sorun şöyle bir tuhaflık içeriyor; bazı videoların sesleri sorunsuz iken, bazı videoların seslerinde sadece gürültü duyuyorum (alttan çok az ses geliyor, ama gürültü inanılmaz boyutta. Zaten ses dalgasının görünümünden belli oluyor sorun olduğu). Bir tür kopya koruması mı diye düşünüyorum, ancak kopya korumasını her tür yazılımı denedim. İşin tuhaflığı aynı DVD içerisindeki videoların bir kısmı normal bir kısmı böyle.
Yalnız bu durum 24 bit olan seslerde böyle. DVD eğer 16bit ise hiç sorun çıkmıyor. Sesler PCM 24bit stereo. Bu Vegas'a dair bir durum mudur? Ses kartı mıdır? Zira Adobe Pre ile deniyorum, açıyor ancak epey bir senkron kayması oluyor.
DVD'yi atarken AnyDVD bazı korumlar olduğunu ve kaldırıldığını söylüyor ama hikaye herhalde!?
Aynı videoları harddsikten VLC player ile izlerken sorun yok.
Görsel olarak gösterirsek;
Sorunlu
Normal
Yalnız bu durum 24 bit olan seslerde böyle. DVD eğer 16bit ise hiç sorun çıkmıyor. Sesler PCM 24bit stereo. Bu Vegas'a dair bir durum mudur? Ses kartı mıdır? Zira Adobe Pre ile deniyorum, açıyor ancak epey bir senkron kayması oluyor.
DVD'yi atarken AnyDVD bazı korumlar olduğunu ve kaldırıldığını söylüyor ama hikaye herhalde!?
Aynı videoları harddsikten VLC player ile izlerken sorun yok.
Görsel olarak gösterirsek;
Sorunlu
Normal