[Eski] Silinen veriyi geri getirme..

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bugün biüyük bir başarı ile gerçekten çok önemli bir projeyi sildim.Değişik programlar denememe rağmen başarılı olamadım.Bir çözümü varmıdır ya da yakın zamanda başına bu tip bir olay gelipte geri döndürme yapabilen merak ediyorum..

Saygılar.

Data Rescue diye bir program var. Mucizeler yapabiliyor. Fakat hard drive'a hiç bir ekstra dosya kopyalamadan çalistirman gerek.

Mundox' Alıntı:
Data Rescue diye bir program var. Mucizeler yapabiliyor. Fakat hard drive'a hiç bir ekstra dosya kopyalamadan çalistirman gerek.

Allah'tan Mac'ları external drive'daki sistemden çalıştırabiliyorsun :)

Backup system drive varsa USB veya Firewire'dan bağla, System Preferences'dan startup disk olarak ona yönlendir, restart et, sonra data rescue programını harici diske yükle ve ordan çalıştır, sonra da ana harddsikini tarattır.

M.

Sorun şurada ki ;

Aynı isimli iki şahsın kayıtları vardı biri çok eski olduğu için yer açılsın diye sildim.Daha sonra da çalışmaya devam ettim 1 2 saat sonra farkettim ki yanlış insanın kayıtlarını silmişim.Değişik programlarla tarama yaptım 2010 'a ait verileri bile buldu ama proje görünmüyor :((
Bu arada çok teşekkür ederim hepinize.

Biraz geç bir öğüt olacak ama backupsız iş yapmayın. Günümüzde artık hard drive'lar bini bir para.

Mahcem, Snow Leopard'a ilk geçtigimde Seagate Free Agent 1TB USB drive TM kullandiktan sonra çop oldu.
Belki artik olmaz oyle seyler ama benim dilim yandi.

Geri