[Eski] Sony Vaio Lap Top ile ilgili bir haber vermek istedim.

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KK

Yeni üye
selam arkadaşlar lap top ile müzik konusunda tecrübem yok. Bir haber vermek istedim, Sony Vaio distribütörlerinden istanbul bilişimde bir vaio kampanyası var, müzikle ilgili olmayan bir arkadaşım 1 gb ram li vaio satın aldı ve fiyatı da uygun gibi duruyor, anlayan arkadaşlar göz atıp yorum yazarlarsa faydalı olacaktır, güzel bir showroom ları var ilgili de insanlar. Lap top almaya niyetli arkadaşlar için faydalı olabileceğini düşündüm zira makina sony, ram 1 gb ve fiyat olarak da makul duruyor.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/notebook_content_detail.asp?content_id=261

Sakin ama sakin Istanbul Bilisim'den laptop almayin.. Ben 3000€+KDV verip Sony VAIO PCG-TR5B aldim, TR5AP istememe ragmen bunu gonderdiler.. Hem Japon model, hem yaninda ne recovery CD'si var, ne de driverlari..

DVD writeri bozuldu ornegin.. Garanti kapsaminda degistirmeleri gerekirken, gittiler onun yerine DVD-CD writer combo surucu taktilar.. Bunu yapmak icin de 10-15 gun beklettiler.

Soyleyecegim su ki, onlardan aldiginiz Sony urunlerin Worldwide garantisi yoktur.. Tamamen kendi garantileri, ki onu da anlattim iste nasil oldugunu..

Tamamen kendi gorusumdur, bir kac sebebim daha var bu gorusumu hakli cikaracak, ama sirketi daha fazla ignelemek istemiyorum.. Mail atan olursa anlatabilirim.

Ege.

Benim anlamadýðým olay ; 1 gb ram var diye bukadar para verilirmi bu alete arkadaþým yeni ram aldý laptopuna 100 dolara 1gb ram aldý hatta elindeki 256 mb ramýde 20 dolara 1gb ramý aldýðý yere vererek.

Bu bilgisayarýn tek artýsý verdiði programlar olabilir ama onlarýnda tam sürüm olduklarýný veya lisanslý olduklarýnýu hiç zannetmiyorum.

ben de lap top tan anlamam zaten. Vaio nun tavsiye edildiğini duyardım.1 gb ram olduğundan ve kampanyada olduğundan böle bir durum var belki lap top düşünen arkadaşlara alternatif olur diye düşündüm sağolun yorumlar için mesela 100 $ olduğunu billmezdim bu ram lerin. Bu konuyla ilgili link var mı acaba müzik lap top ı testleri olabilir mesela. Genelde zaten hemen hemen aynı özellikler var lap top larda ama performansı ne arttırıyo tam bilmiyorum lap top larda. Mesela aynı özellikte olan lap toplardan birini tercih ederken nelere dikkat edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri