diabolusinmusica
Yeni üye
Kisa bir sure once mac book pro aldim. Tasinabilirlik acisindan kolaylik saglamasi icin Mac'in uzerindeki 7200rpm harddike hem kayit aliyorum hem de bu harddisk uzerindeki ses kutuphanelerimi kullaniyorum. Kullandigim daw Logic Pro. Sample kullananan superior drummer gibi enstrumanlari kullanirken sudden motion sensor aktive oluyor ve harddiski durduruyor. Bunun SMS'un 7200rpm aletlerde fazla hassas calismasindan kaynakli oldugunu soyleyenler olmus. Forumda da aradim konuyla ilgili detayli bir bilgi bulamadim.
Acaba SMS'u kapatsam harddiskle ilgili ileride bir problem yasarmiyim? Forumdaki Mac kullananlar acaba bu konuda ne yapiyor?
Gundelik kullanirken belki katlanilabilecek bir problem fakat maci yakinda sahneye de tasimayi dusunuyorum. Asil SMS'un ise tasarlandigi ortamlar vibrasyonlu ortamlar fakat herhalde sahnede bunu kapatmamak buyuk bir risk olur.
Acaba SMS'u kapatsam harddiskle ilgili ileride bir problem yasarmiyim? Forumdaki Mac kullananlar acaba bu konuda ne yapiyor?
Gundelik kullanirken belki katlanilabilecek bir problem fakat maci yakinda sahneye de tasimayi dusunuyorum. Asil SMS'un ise tasarlandigi ortamlar vibrasyonlu ortamlar fakat herhalde sahnede bunu kapatmamak buyuk bir risk olur.