MehmetCanAksoy
Yeni üye
Creative'in Sound(Shit te olabilir
) Blaster Audigy2 NX adlı kartını almayı düşünüyorum şu anda. Aslında daha çok oyun, film ve müzik dinlemek için kullanacağım ama Cubase ve FL Studio da kullanıyorum. Çok önemli şeyler için değil, kendi kendime birşeyler yapmak için daha çok. Creative in sitesinde özelliklerini şu şekilde sıralamış :
Channel Signal-to-Noise Channel Ratio (A-Weighted)
Front/Rear/Center/Sub 102dB @ 2Vrms
Headphone/Side 96dB @ 2Vrms
:arrow: 24-bit/96kHz Analog-to-Digital Converter (ADC) for various analog inputs
:arrow: 24-bit/96kHz Digital-to-Analog Converter (DAC) for up to 7.1 channels output
:arrow: Supports Sony/Philips Digital Interface (S/PDIF) format input signal of up to 24-bit/96kHz quality
:arrow: Recording/Playback: up to 24-bit/96kHz*
:arrow: SoundFont 2.1 Support for Midi playback
Fena değil gibi geldi bana aslında. Asıl beni düşündüren USB girişli olması, hiç kullanmadım ve nasıl birşey olduğunu açıkçası pek bilmiyorum. Büyüklerimizden, küçüklerimizden bir fikir alayım dedim.
Saygılar
Mehmet Can AKSOY
Channel Signal-to-Noise Channel Ratio (A-Weighted)
Front/Rear/Center/Sub 102dB @ 2Vrms
Headphone/Side 96dB @ 2Vrms
:arrow: 24-bit/96kHz Analog-to-Digital Converter (ADC) for various analog inputs
:arrow: 24-bit/96kHz Digital-to-Analog Converter (DAC) for up to 7.1 channels output
:arrow: Supports Sony/Philips Digital Interface (S/PDIF) format input signal of up to 24-bit/96kHz quality
:arrow: Recording/Playback: up to 24-bit/96kHz*
:arrow: SoundFont 2.1 Support for Midi playback
Fena değil gibi geldi bana aslında. Asıl beni düşündüren USB girişli olması, hiç kullanmadım ve nasıl birşey olduğunu açıkçası pek bilmiyorum. Büyüklerimizden, küçüklerimizden bir fikir alayım dedim.
Saygılar
Mehmet Can AKSOY