[Eski] Vaio F22S1E/B & Konnekt 48 Firewire Problemi!!!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gmsgkhn

Yeni üye
Öncelikle herkese merhaba.

Sözü çok fazla uzatmadan almak istediğim bilgi ile ilgili soruma geçeyim;

Elimde Sony Vaio'nun F22S1E/B modeli var. Yani donanım olarak (i7 2630QM / 8GB DDR3 Ram / 640GB 7200 Rpm HDD) fena sayılmayacak özelliklere sahip bir dizüstü. (Her ne kadar pek dizüstüne denk gelmese de... :) )

Yanı sıra, bir de T.C. Electronics 'in Studio Konnekt 48 ses kartı mevcut.

Soru/sorun:

Mevcut ses kartını, mevcut dizüstünün küçük (1394) firewire girişinden bağladığımız zaman stabil çalışma sorunu yaşıyorum.

Örneğin: Bazen "böyle bir ses kartı bağlı değil" uyarısı alırken, bazen de ses alamıyorum, vs... Yani bu bağlantı modeliyle sonuca ulaşamadım.

Elimde bir de, Express Card yuvasından bağlanan TI chip setli firewire portu var ki sorunu çözeceğini düşündüğüm ürün de bu ancak işte problemde tam da burada başlıyor; Elimdeki Sony Vaio F22S1E/B Modelinin bir Express Card girişi yok!

Dolayısıyla, işlemci ve Ram ve hatta HDD yeterliliği olduğuna inandığım bu dizüstü ile Studio Konnekt 48'in stabil şekilde çalışan bağlantısını gerçekleştirememiş durumdayım.

Bu noktada benim bilmediğim, atladığım çözüm önerileri olan arkadaşların fikir ve önerileri için şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum. :)

Durum budur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri