Selam; Forum sakinleri arasında Win7 64 bit işletim sistemi ile Pro Tools 8 i ilişkilendirmiş ve sorunsuz kullanan bir kendini bilmez varmıdır?...Biz bunu yaptık. Compel kesinlikle tavsiye etmedi, fakat donanımımız 32 bit işletim sistemleri ile tam performans vermediği için yaptık. İlk başlarda herşey yolunda idi, fakat şu aralar protools'ta kayıt yaparken kesintiler oluşuyor, cızlama da diyebiliriz. Compel'e aldığımız bir hatayı bildirdiğimizde sorunun FireWire kartımızdan kaynaklanıyor olabileceğini ve ürünümüzü bimel'de bulunan digitus marka bir ürün ile değiştirmemizin yerinde bir karar olacağını söylediler. Tavsiyeye harfiyen uyduk, fakat sorun çözülmedi, muhtemelen başka bir sorun var ve biz teşhis koyamıyoruz. Konuya hakim forum sakinlerinden acil görüş ve öneriler bekliyoruz, acaba 64 bit işletim sistemi kurarak ters şeridemi girmiş olduk, yada şeritmi bize?... Oysa DIGIDESIGN 003 Rack Plus Factory Ses kartımızın 64bit için driver'i vardı digidesign' in forumunda, oradan indirip kurduk, demekki 64bit işletim sistemlerinde sorunsuz protools kullanılabiliyor(?) O halde donanımla ilgili bir sorunmu vardır acep?
Acil cevap bekliyoruz, yoksa ceketi alıp kalabalığa karışacağız
Not: Faydası olabilir diye donanımı yazıyorum.
GİGABYTE GA-H55MM-S2H ANAKART
İNTEL CORE İ5 750 2.66DC 4.8GT/SEC 1156PİN 8MB BOX İŞLEMCİ
İNTEL G.SKİL İGA 1156 CORE RİPJAWS GAMİNG SERİES RAM
SAMSUNG 320 GB 7200RPM 16MB SATA2 320KS HDD
Acil cevap bekliyoruz, yoksa ceketi alıp kalabalığa karışacağız
Not: Faydası olabilir diye donanımı yazıyorum.
GİGABYTE GA-H55MM-S2H ANAKART
İNTEL CORE İ5 750 2.66DC 4.8GT/SEC 1156PİN 8MB BOX İŞLEMCİ
İNTEL G.SKİL İGA 1156 CORE RİPJAWS GAMİNG SERİES RAM
SAMSUNG 320 GB 7200RPM 16MB SATA2 320KS HDD