[Eski] windows hatası

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firestorm

Yeni üye
merhaba..bilgisayarım herhangi bir işlem yaparken şöyle bir hata veriyor:kendiliğinden donuyor veya kapanıyor.sonra windows ciddi bir hatadan kurtarıldı uyarısı çıkıyor ve yazanlar da şöyle:
-----C:WINDOWSMinidumpMini032505-01.dmp
C:DOCUME~1ADMINI~1LOCALS~1TempWER1.tmp.dir00sysdata.xml

C:DOCUME~1ADMINI~1LOCALS~1TempWER2.tmp.dir00appcompat.txt----

işin ilginç kısmı yeni ram aldım kingston 512ddr400..bundan kaynaklanabileceği söylendi.anakartımda 3 adet slot var.daha önce 256x2 ddr vardı. bunu da alıp 1gb yaptım.ama 256 larla 512 beraber sağlıksız oluyormuş diye duydum.ama sadece duydum :roll: p4 2.8 işlemcim var..windows xp kullanıyorum.format çektim,hatanın sıklığı azaldı ama yinede tek tük veriyor.umuyorum harddiskte bir sorun yoktur.
bugün taktığım ram i çıkartıp bakacam.bir fikriniz varsa şayet teşekkürler şimdiden...

bilgisayar ilk açıldığı ekranda,
cpu, ram bilgilerini yazarken, DDR hızını da yazar...
ramlarin ikisi de 400 ise hiç problem yok.
ikisi de 333 hiç problem yok..
ama biri 333 biri 400 ise sistem o ekranda 333 gösteriri, çünkü otomatik olarak isi ram de 333 çalışır.. çok da büyük problem olmaz.. olmaması lazım, ram sağlamsa :!:

formattan sonra da aynı hataları alıyorsan, ve ram 'i çıkardıktan sonra bu hataları olmuyorsa.. sorun belli.. ram. Kinsgton ömür boyu garantili olmalı.. hemen değiştir..

sana tavsiyem o bilgisayarı acilen bir bilgisayar teknik servisine götürmen...Bir arkadaşım ramlerini değiştirdi..ondan sonra geldi ya benim bilgisayar devamlı donuyor..hata veriyor vs vs vs...ramlerdenmi dedi(senin gibi :D ) ondan sonra işlmeci bummmm :D

işlemcisi yandı malesef...normalden hızlımı çalışıyormuş ney...Yani işlemciyi yakabilirsin..teknik servise götür ve hiç yoktan 150 dolar dan olma...

ayrıca donma problemi yaşıyorsan fan da arızalnmış olabilir.

ya peki arkadaşlar bu hatanın neyden kaynaklandığını söyleyen bir rapor değil mi?
-----C:WINDOWSMinidumpMini032505-01.dmp
C:DOCUME~1ADMINI~1LOCALS~1TempWER1.tmp.dir00sysdata.xml

C:DOCUME~1ADMINI~1LOCALS~1TempWER2.tmp.dir00appcompat.txt----

neyse ..teknik servisimdeki adamlara güvenmiyorum..başka bir yer bulmam gerekecek.

neyse sağolun arkadaşlar..yeni ram ve ben 512 olarak mutluyuz..kısmet olursa 1024 e geçecem..satılık 2 adet 256 mb ddr400 rem var almak isteyen varsa.sorun çıkartıyor ve pc yi kitliyor..tavsiye ederim :D
pc niz varsa para biriktirmek mümkün değil!

genelde "temp" ve "temporary internet files" klasörlerinden çalışan exeler virüs olur.sık sık bu klasörleri temizlemen gerekli.uğraşamam diyosanda Window Washer gibi bir program kullan.farklı bi yorum,fazla kaale alma.ama denemekte fayda var.

sistemde hata yokmuş ama gerçekten garip.asla internete girmedim evimden.eldeki tüm remler sağlam,çalışıyor tek başına,hepberaber olmuyor.1024 remim var ama 512si dışardan destekliyor :D eh..gönüller bir olsun..naapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri