[Eski] Yeni mac mini i5 ve osx lion

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

baran_altun

Yeni üye
Efenim herkese selamlar ;

Yarın gün içinde (kampanyanın son günüymüş) mac mini i5 almayı planlıyorum artık evdeki pc ile iş yapmak çok zor olmaya başladı. evde genelde edit yapıyorum bu sebeble mac mini donanım olarak benim için tamamdır. Ancak durum şu ki yeni işletim sistemi kafamda büyük sorulara yol açtı. Protools 9 çalışıyor mu ? Cubase ne olacak? Waves de bizi görecek mi ? Ses kartım çalışıcak mı ? Derken kafam çok karıştı açıkcası çalışmayacak bir sisteme sırf ucuz diye para vermek istemiyorum, alıp kenara kaldırıp nede olsa 3-5 ay sonra destek gelir diye beklemeke mantıklı gelmiyor. Kullanan deneyen varmıdır , bu lionu merak ediyorum. Cihaz asla snow leoparda geri dönmüyormuş bios yüzünden.

Eğer "clean install" yaparsan, çözüme ulaşabilirsiniz demiş yabancı abiler. Deneyen var mı bizden acaba?

Sorun yaşayanlar genelde backup'larını geri yüklerken sorun yaşamış. Ama sen sıfır alacağın için elinde backup olmayacaktır diye düşünüyorum.

Miraç Atıcı' Alıntı:
Eğer "clean install" yaparsan, çözüme ulaşabilirsiniz demiş yabancı abiler. Deneyen var mı bizden acaba?

Sorun yaşayanlar genelde backup'larını geri yüklerken sorun yaşamış. Ama sen sıfır alacağın için elinde backup olmayacaktır diye düşünüyorum.

Sıfır alıcamda bazılarıda bios yüzünden sorunlar yaşamış diye okudum. Sıfır alacağım için hiç sorun değil denemek serbest back up derdim yok. :D Ama olmazda liona kalırsak ne yapacam onu düşünüyorum. Bu yüzden şüpheye düştüm.

Ben test makinasinda Lion ve Pro Tools (versiyon bende kalsin :twisted: ) calistiriyorum.
Waves Gold bundle v8 de calisiyor.

Aslına bakarsak sonuçta bir şekiklde liona destek gelicek. Yarın sabah ki psikolojime göre karar vericem sanırım. :D

şuan macmini i5 osx lion dan mesaj atıyorum. logic 9 kurdum ve sorunsuz çalışıyor. ancak şöyle büyük bir problem var. 2gb ramle iki tane internet sayfasını bile zor çalıştırdığı zamanlar oluyor. ram aldım salı günü gelicek ve takıcam. umarım sorunum düzelir.

Geri