[Eski] PCMCIA firewire kart

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diablo00

Yeni üye
Selamlar ben acer aspire 5930g laptopumla konnekt 6 kullanmak istiyorum ama laptopumda firewire cikisi yok.PCMCIA 54mm girisi var ama 54mm lik firewire cikisli PCMCIA karti nerden bulabilirim?Teknosa, bimeks vs. umidi kestim zaten :)
Bulsam da performansta bir etki olur mu acaba orjinal cikisa gore?

Istanbul Kadıköy Yazıcıoğlu işhanında var, 45-50 ila 70-80TL arasında değişiyor fiyatları. Expresscard tipi de var, eski tip geniş PCMCIA de.

Yalnız benim Mac ile çalışması garanti olsun diye chipset olarak TI olanından aradım ama yoktu, VIA, NEC ve NVIDIA var galiba hep. Fason üretim. Sende problem yaratmayacağından emin ol alırken.

M.

Off para hazir aleti alacagim koca Kayseri`de (ya da Kayseri sandigim kadar koca degil) expresscard 54mm firewire yok! :evil:
Mecbur internetten siparis edecegim acaba havale ile alabilecegim bir site biliyor musunuz? :x

http://www.novabazar.com/urun/e305365d4 ... tus-2-Port

Bunu alabilirsin tavsiye ederim. Laptopda bir kere bile sorunsuz çalışmayan ses kartım huzura erdi sonunda bu TI kart ile. Novabazar'ı duymamıştım önceden de bu kartın nette satıldığı başka bir yer bulamadım diye verdim siparişi. Biraz uzun sürdü kargoya vermeleri (perşembe günü sabahtan sipariş vermiştim, pazartesi akşamı kargoya verildi) fakat ertesi sabah elimde oldu.
Bu arada benim laptopta da pcmcia girişi 54mm fakat kartın 34mm olması oynama hareket etme gibi bir sorun yaratmıyor. Yani işini görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri