Tamam bir deneyim şunu çarpılmazsam ya da küçük çaplı bir patlama olmazsa yazmaya devam ederim
Bu arada bu harddiski kullanmak mantıklı mı acaba tam olarak şöyle olmuştu :
Windows açıkken işlem yapıyorum, HD lambası sürekli yanıyor ve çıt çıt diye 2 saniyede bir periyodik ses geliyor. (bu ses şeye benziyor, hani 56K modemlerde bağlan derdik sonra ÇIT diye bir ses gelir ve numaraytı çevirir sonra kuş sesleri gelirdi işte kasadan gelen ses de tam o çeviri sesi gibi ÇIT diye) Bu çıt sesi 10-15 defa geldikten sonra mavi ekran çıkıyor ve ekranda bir sürü saçmalık yazıyor :
İşlem yaparken hata oluştu. Bu hata en son yüklediğiniz bir yazılımdan olabilir, yazılımı kaldırmayı deneyin. Sistem zarar görmesin diye windows kapatıldı.
0000X0E000 0000F004D0000 0000&00f 00004020K0X
blaaa bla bla.....
Sonra restart atıyor makine ve ram i sayıp windows yükleniyor penceresinde yükleyemeyip, tekrar restart atıyor ram i sayıyor ve windows u yükleyemeden bi daha restart.... sabaha kadar böyle :evil:
Şimdi bu harddisk kafa vuruyomuş dedilerdi (ne demekse!)
**Ee ben şimdi bu HD kullanırsam ilerde yine kafa atmasın bana

Ya da şöyle yapiim takıyım bu lanet HD i. Önemsiz bazı evraklarımı yükelrim MP3 falan. Bozulsa da atarım çöpe giden evraklar önemsiz nede olsa. Ne dersiniz az da değil yaa 160 GB.