Eh yani...sickman' Alıntı:Windows 7 64bit sistemde Firewire 410 çalışmıyormuş onu anladık. Tabi henüz demek lazım aslında çünkü yazılan driver'ın beta olmasıyla alakalı bir olay herhalde bu...
Beta sürücü kullanıyorsan, Windows'un suçu ne...
Ayrıca neden Windows7'yi 32 bit kurmadın?
Sisteminde şu an 4GB'tan fazla RAM'i olmayan, ve/veya yakınlarda RAM'i -örneğin- 8 GB'a çekme düşüncesi ve şansı olmayanların 64 bit Windows 7 kurması da gereksiz. Kullanmayacağınız bir özellik gibi bir şey bu... pluginler 32 bit, kullanacağınız yazılımların %80-90'ı bit, neden işletim sistemi 64 bit olsun?
Yaptığınız şey, renkli televizyon yayını olmayan ülkede renkli televiyonu antene bağlayıp, aldığınız sonuç karşısında TV üreticisine kızmaktan farksız.
İleride her şeyiniz 64 bit olduğunda bu sefer 64 biti kurarsınız. Zaten Windows 7, legal olarak 32 bit ve 64 bit sürümleri beraberinde geliyor.
64 bit Windows 7'yi, henüz 64 bit sürücüsü beta aşamasında olan ses kartının düzgün çalışmıyor olması nedeniyle kullanmak istememen çok doğal.Bir de bu jbridge'i denedim ama bu sorun yüzünden işe yarıyor mu yaramıyor mu hiç bir şey anlamadım. Şimdilik almaktan vazgeçtim.
Ama acaba Windows 7'nin, yasal olarak alınmış paketin içinde hem 32 bit hem de 64 bit sürümüyle beraber geldiğini biliyor muydun?
Bu forumda Cubase kullanıp da, Cubase'in hem Mac'te hem de PC'de çalışan bir yazılım olduğunu bilmeyenler de çoğunlukta. Webcam'ini ve müzelik oyunlarını kullanamayınca işletim sistemi kötüleyen de var.
Yazıyor herkes, netekim...
Beta sürücünün garantisi olmaz.
Windows 7'yi 64 bit kurmak da, ortalama kullanıcı için erken.
Vista'yla çalıştığı bilinen, sağlam 32 bit sürücüsü olan donanımınızı Windows 7 altında kullanmak isterseniz, o zaman işletim sistemini 32 bit kuracaksınız. Vista'yla çalışan sürücü Windows7 ile de %99 çalışır.
Eğer en son teknolojiyi takip eder ve sonuna kadar kullanır durumdaysanız, zaten sizin bir tavsiyeye ihtiyacınız yoktur - neyi neyle yapacağınızı biliyorsunuzdur.
Ortalama M-Audio kullanıcısının bütçesi belli. Adamın zaten 8GB RAM'li, i7 işlemcili dizüstü alacak parası yok. Bu durumda neden M-Audio o konuda acele etsin?
Ama RME öyle değil, örneğin. Ben henüz 64 bit çalışmadığım için bilmiyordum ama, RME 64 bit sürücüleri beta aşamasından çıkmış.
Kurmayın kardeşim. Aklınıza zarar.
Habire: "Acaba Windows7'den mi kaynaklanıyor bu sorun" diye kendinizi yemenize ne gerek var?
Oturun Windows XP kullanın adam gibi. :twisted:
Ne zaman herkes ballandıra ballandıra anlatır olayı, o zaman kurarsınız. :mrgreen:
Herkes her şeyi bilecek, kullanacak diye bir kural yok. :twisted:
Sanki Windows 7'yi kurunca çağ atlayacaksınız, herşey güzel olacak...
Fesüphanallah... ya Rabbim....