Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi arasıra hata verir ama götürür seni Ben bir de bilgisayarın Hard diskine çalışmıyorum. Harici hardisk var firewire 800 le bağlı ona çalışıyorum. Bilgisayarın hardiskine çalışınca daha hızlı ve sorunsuz oluyor. Ama ben hem backup hemde bilgisayarın performansını etkilememesi için harici bir harddiskle çalışıyorum. (DAE 8 seni götürür baya
Ben işi yukarıda anlattığım gibi biraz abarttım. Audio diskler 10K 3tanesi raid5, Ayrıca sistem diski yine 10K ve ayrı bir sata bağlantısı olduğu için sorun yok.
Ayrıca harici iki tane 1 GB HDD var USB. Eski Dos günlerimden kalma bir .bat dosya yazdım Xcopy işim bitince basıyorum yeni ne varsa olduğu gibi iki farklı yedeğe atıyor. Ben kapıyı kapatıp gidiyorum. 150 - 200 GB sabaha kadar yedeklenecek.
MAC alamayınca biraz PC'ye yüklendim. Fakat 155 kanal işte CPU kımıldamıyor bile. Bu sistemi ben 2 GB ram ile çalıştırıyorum. Önümüzdeki hafta 2 GB daha gelecek bu sefer işlemci başına 2 GB den toplam 4 GB ram zaten XP var benim sırtım yere gelmez.