[Eski] Açık ilan: İlter Kalkancı'dan Cubase eğitim videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilterocktive' Alıntı:
Yalnız detaya girecek ve tek kişiden çıkan soruları aynı başlık altında değerlendirmek pratik olmaz.
Diğer insanların başlığı ve konuyu takip etmesini zorlaştırır diye korkarım.

Kesinlikle katılıyorum. Konu bütünlüğünü sağlamak, forumda neyi nerede bulacağımızı kolaylaştırması açısından.

firestorm' Alıntı:
Kulak yorgunluğu da ayrı konu oldu mesela...Araya girdim, hemen çıkayım.

Ara olur mu! Sorumdan sonra olmuş senin cevabın. Haa bundan sonra ne olur bilemem. :wink:

ilterocktive' Alıntı:
Göndereceğim bugün bir miks, fikrinizi alacağım. Değişmesini istediğiniz yerler olabilir, son anlatımlarda sizin istekleriniz de değerlendirilmiş olsun. onemusic'e de bir miks yolladım 3-4 gün önce. Beğenmişler, online bir yarışmaya katılıyorlar o miksle galiba. hehe.

Harika!

Re: Açık ilan

Selam Bora,

Kusura bakmayın, düşündüğümden de geç yürüdü işler, sonrasında da buranın Noel hazırlıklarına takıldım. Jingle mingle miksi geldi elime çok.

Ama iyi haber, her üç miksi birden anlatımlarıyla beraber önümüzdeki hafta asacağım :)
Özel zaman ayırmak gerekti epey, ama olsun, olmuşken tam olsun 8)

İşte bu iyi haber! Çok sevindim İlter Abi.. Elindeki işlerini bitirip sonra bu işle ilgileniceksin tabi ki, sonuçta o işten para alıyorsun :) Açıkçası merakla bekliyorum, aha ne kapabilirim bu videodan diyerek.

Bu bir hafta nasıl geçecek yahu :lol:

Saygılar
Bora

ilterocktive' Alıntı:
Ama iyi haber, her üç miksi birden anlatımlarıyla beraber önümüzdeki hafta asacağım :)
Özel zaman ayırmak gerekti epey, ama olsun, olmuşken tam olsun 8)

Merakla bekliyorum İlter, Osman'ın parçasına yaptığın videodan bir sürü ipucu almıştım, bu yeni videolar da çok işime yarayacak kesin, sağolasın.

Abi her mesaj geldiğinde mail alıyorum, her seferinde heyecanlanıyorum.. İlter Abi'nin yazmadığını görünce hayal kırıklığına uğruyorum açıkçası :) Heyecanla bekliyorum, özellikle de Yiğit Abi'lerin yeni parçalarını..

Bu başlıktaki eski linkleri deneme amaçlı vermiştim kanakan.

Çok yakında anlatımların ve videoların derli-toplu birarada olduğu yeni linkleri ilan edeceğim :)

Son mesaj ilteroctive, hele bir de Açık İlan'da bir mesaj yazmış, aha dedim geldi yeni videolar. Ancak yine heves ve kursak ilişkisini yaşamış oldum :lol: Her mesajda yeni bir heyecan, her mesajda "Acaba?".. Haydi artık İlter Abi :lol:
Şaka tabi İlter Abi, işlerin aksamasın biz bekleriz hem heyecan oluyor :p

Şunu söyleyeyim, İlter Abi bana bir miks yolladı aslında birkaç hafta evvel. Özel bir isteğiniz var mı diye sordu. Ben de küçük bir iki şey belirttim. Ama sanırım işleri dolayısıyla bu başlık aksadı. Olsun, bekleriz.

O kadar çok çalıyorum ki, etrafımdaki herkes "Sev"den bıktı. Ben hariç!! Bu yüzden yeni şarkıyı iple çekiyorum..

Dibiniz düşecek, dibinizz..

:p :twisted: :mrgreen:

hehe. Isıtalım biraz daha :)

Çok yakında!

(Acı çektirmek değil amacım, lütfen bana kızmayın. Miksler ve videolar biteli çok oluyor, ama düzeltmeleri ancak bitirebildim, yılbaşı işleri nedeniyle... 2 gün daha sabredin lütfen. Hakikaten 2 gün :))

İlter Abi çin işkencesi yapan tanıdığın falan mı var :lol:

Tamam.. 2 gün.. Ne kadar fazla sürebilir ki? :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri