sibiryali' Alıntı:
...Ama isterdim ki,en başından ham haliyle ele alsaydın keşke,önceden bazı ayarlamalar yapmışsın,hani ''burda yapılmışı var'' gibi olmuş,bazı kısımlarda...
Tabii ki "burda yapılmışı var" gibi olacak, çünkü:
1- Miks baştan sona ne yapılacağını bilerek yapılabilen bir işlem değil <<< karar değişiklikleri oluyor
2-
Kafamda topladığım mikse 45 dakika sonunda ulaşırım, ama videoları izleyen başlangıç seviyesindeki insanlar bir şey anlamaz
3- O izleyicilerin bir şeyler anlamaya başlayacağı mikse ulaşmam benim çalışma saati olarak 3 saatimi alıyor (aralar hariç)
4- 3 saatlik kesintisiz bir video yapmak için benim enerjim yetmez
5- Dur-kalk yapılarak alınacak sesli video kaydında, 3 saatlik bir miks anlatımının editi de ek olarak en az bir 3 saat alır, toplamda 6 saatte rahat rahat bitirebileceğim bir iş, 9-10 saatte kolay bitmez
6- İşte o kadar zamanım yok benim
sibiryali' Alıntı:
... Tabi buradan söylemesi kolay,şu şöyle olsaydı falan diye, içtenliğine sığınarak söyleyeyim dedim.
İyi yapmışsın. Sorman, bu konudan bahsetmen iyi olmuş.
"Söylemesi kolay"dan ziyade, ancak bu tip bir işe kalkışıldığı zaman anlaşılabilecek bazı şeyler var.
Onları da herkesin bilip tahmin etmesi mümkün değil, doğal olarak.
sibiryali' Alıntı:
...Tekrardan eline sağlık,Türkçe olarak böyle şeyleri bulabilmek mucizeye yakın neredeyse.
Rica ederim.
Fakat bu konunun devam ettiği başlık şu:
http://www.muziktek.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=24743
Yeni mesaj atmak/yazmak isteyen, lütfen o başlıktan devam etsin. Bu başlığa yazılmasın.
Bu başlıkta ne olduğu belli değil çünkü. Mahcem bu başlığı buraya sabitlemekle çok da iyi bir iş yapmamış aslında.
Aslında bu başlığı kilitlersek iyi olur. Son iki mesaj da yeni başlığa taşınsın hatta.