[Eski] Acil Studyo için PC

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın dostum,bende dediğim gibi önce marka düşünüyordum,ancak marka olarak ya HP yada Lenovo (benim tüm dizüstü lenovo)olabilirdiyordum,hatta buradaki kipada ekransız Elite 7100 MT WU389EA var,1299tl

Sağol dostum,bu dediklerini servise gidip sormakta fayda var (garanti devamı için)neden bu bilgisayar dersen 12 ay peşin fiyatına :lol: :lol: ,bu imkanlarda keşke Lenovo verse :cry: ,birde ekran alırım :D ,yanlız buna ilave edebileceğim başka donanım varmı sence(studyo için)

Akrep' Alıntı:
Sağol dostum,bu dediklerini servise gidip sormakta fayda var (garanti devamı için)neden bu bilgisayar dersen 12 ay peşin fiyatına :lol: :lol: ,bu imkanlarda keşke Lenovo verse :cry: ,birde ekran alırım :D ,yanlız buna ilave edebileceğim başka donanım varmı sence(studyo için)

Ses kartı, DAW, mikrofon, preamp şeklinde uzar gider.

Bulduğun DELL 'de çok güzel. Ancak free dos olduğu için WIN7 satın alman gerekecek. Ayrıca DELL Vostro serisinde farklı ekran kartları ve blueray seçenekleri ile değişik seçenekler sunuyor. Birde bu masaüstü olduğu için mutlaka yerinde servis hizmetini sormayı unutma. Daha çok dizüstü ve iş istasyonlarında yerinde servis var.

Çok teşekkür ederim arkadaşım ,ancak verdiğin link açılmıyor (ben açamamışta olabilirim)incelemek isterdim doğrusu,buradaki amacım tüm arkadaşlardan bu konuda yardım etmeleri,önemli olan işime yarayanı bulmak,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri