[Eski] Adam etmeye çalıştığım bir rockstar davul için birkaç soru

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

OnurBattal

Yeni üye
Arkadaşlar merhaba,

Adam etmeye çalıştığım bir tama rockstar davul seti için birkaç hardware parça arıyorum.

Bunlardan ilki altoları krosa bağlayan parça.
Adı dual tom holder (ikili tom tutucu) olarak geçiyor.

Bir diğeri ve en önemli olanı ise krosun dengede durmasını sağlayan bacaklar.
Bu da Bassdrum spurs olarak geçiyor.

Acaba Tama Rockstar modeli için bu iki parçayı nerede bulabilirim?
Bahsettiğim parçalar için fotoğraf koyuyorum.

ersssd.jpg

Bunların dışında birde yine çerçeve içine aldığım parçalardan 2sine ihtiyacım var.

Ayrıca aşağıdaki fotoğrafta adı geçen parçaların isimlerini bilmiyorum. Ararken ne diye aratmalıyım?

Son olarak hardware biraz paslanmış. Pası söküp metali parlatmak istiyorum. Acaba hangi maddeleri önerirsiniz veya bunun için özel birşey var mı?

Şimdiden çok teşekkürler..

dxffs.jpg

Diger sorduklarinida biraz once linkini verdigim sitede "drum replacement parts" diye aratirsan aralarindan bulabilirsin sanirim.

Pas için Philips' in spray'lerinden kullanabilirsin:
http://www.ybd.gen.tr/magaza/urun_detay.php?id=107

Ama senin sorduğun galiba pası temizlemek ve nikelajın tekrar ortaya çıkması, parlaması. Malesef bu imkansız. Çünkü nikelaj (yada krom) metalin üzerine kaplanır. Zaman içinde, nemle veya baget darbeleriyle bu kaplama dökülür (özellikle kasnaklarda). Döküldükten sonra yapacak birşey yok. Yani tekrar nikelaj kaplatmak dışında.

Bence sen bütün aksamın oynar parçalarını yağla, daha fazla zarar gelmeden. Bir elinde peçete, bir elinde spray iyice yağla... :)

Aksamlar içinde, Whisky Drum Shop :

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/MUSIC_BOX/

Listede olmayabilir, telefonla da sor mutlaka.

Kadıköy (PTT arkası) - İstanbul
Tel : 0 216 348 97 99

Tama'nın Türkiye distribütörü Kıvılcım Müzik'tir. Davul için ayrı bir dükkanları var, tünelden aşağı inerken 100 metre sonra sağdan giriyorsun 10 metre ileride solda. Oraya bir göz atabilirsin.

Kolay gelsin.

Geri