80 lerin sonunda mumkunmuse katilamiyorum, hala mumkun, evet cok daha inanilmaz durumlar soz konusu imis ama ben 10 senede, leslie si ile hammond un bile 1000 lira nin altina alindigini gordum ama istanbul zuhal deki cihaza ne kadar sacma paralar istendiginide gordum (ayni zamanda), ben sahsen ebayde 1000 dolar olan cihazlardan 500tl ye aldim, yani yasadigim birebir tecrubeler boyle olmadigini gosteriyor.
Tabii simdi soyle bir durum var, bu cihazlari almak icin ne kadar sabirlisin. Ben uygun fiyatina sh-101 almak icin 3 senedir bekliyorum, burada sacmasapan fiyatlar cikmadi mi, cikti, simdi ben buldum bir tane sonunda, cok da uygun bir fiyata alacagim hem de sifir ayarinda.
Beklemelisin, arastirmalisin, eminim sende bunlarin hepsinden haberdarsin. Bence 1500dolar a Juno106 cok pahali, bu fiyata satman tabii ki zor, ben o fiyata yurtdisi imkanimda oldugu icin ikinci el tertemiz polyevolver alirim, ya da iki tane juno106 alirim. Artik eskisi gibi degil, herkesin eli bir sekilde tum dunyaya ulasiyor, ben o yuzden siz ne kadara mal etmis olursaniz olun, bunun piyasasina bakarim ve piyasaya uygun veya altinda ise cihazla ilgilenirim. Zaten bu saatten sonra hele ki tutku ile alinmis analog cihazlar sahiplerinden turkiye de uygun fiyata alinmaz.
Su an tr de 700dolar a juno 106 ciksin ilana ben hemen satilacagina inaniyorum eger temiz ise, mesela ben alirim
Hakkettigi para kavrami cok ayri birsey, bence bazi cihazlarin bana yasattiklari icin paha bicilmesi zor. Ama ben bu cihazlari istesemde o fiyatlardan satamam.
Ebay de bence o kadar kotu bir yer degil, sayesinde herkes piyaslardan az cok haberdar oldu, malesef suni bir artis da yaratti ama, exploit edilen insanlar azalmis oldu en azindan. Ben sahsen bilmeyen birinden 3 kurusa binlerce dolarlik cihaz almaktan yana pek olmadim, hele ki bu insanlar para ihtiyaci olan insanlarsa...