[Eski] Aranjörlük

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bu soru için doğru forum burası mı emin değilim ama sinti temelli bir stüdyoya yönelik olarak aranjörlük yeteneklerini geliştirebileceğim bir kaynak/kurs/hoca falan var mıdır? 8)

Nasıl yani, hocaların aranjörlük yeteneklerini mi geliştirmek istiyorsun ? Zayıf mı buluyorsun hocalarımızı ?

Ehehe..hehe..

Cihan SEZER bir ara karşıda bir dershanede (sanırım zafer dalgıç'ın dershanesiydi, yanlışta olabilir) aranje teknikleri, aletlerin kullanımı, armoni, orkestrasyon vs. dersleri veriyordu bir ara... Ama şimdi böyle birşey yok galiba çünkü cihan abi Belçika'da... "müzisyenlik öğrenilmez" diyenlere tek cevap cihan abidir :)

ben cihan abinin yanındayım ve ogreniyorum :lol:.bana bire bir öğretiyor sağolsun müzikle ilgili değil hayatla ilgili bile çok şey öğretiyor bana.yani iyi bir aranjör sadece müziğiyle değil kişiliğiyle nasıl olmalı onları bile öğretiyor sağolsun.cebinde çay parası olmayan ens. çalan arkadaşları düşünüp öyle sample ses kullan diyen adama ben ne diyebilirim ki.büyük insan büyük müzisyen

evet az önce aldığım haberleri aktarayım sizlere.shaman dans grubunun studyolarında akademik dersler başlıyormuş.serkan çağrı dersleri vermeye başlamış.haziran-temmuz-ağustos aylarında da cihan sezer ders verecekmiş.bilginize...

Geri