Bir tek ben miyim böyle bir dinlemeye başlayınca bırakamayan. Bu kadın hasta, valla diyorum hasta. Ben normalde jazz falan sevmez idim. yıllar önce shamans geçmişti elime, hepsinden olmasa da bazı şarkılardan acayip etkilenmiştim. "unutma vijdanı" için hayatımda dinlediğim en iyi 20 şey arasında sayabilir idim o zamanlar.
tabii o zamanlar tatil civarına denk geliyordu ve kütüphanemizden diğer cd'lerini inceleme fırsatı bulamadan yaz geldi.
bu sene always ve seventh truth albümlerini kütüphaneden aldım. diyebilirim ki bir tane boş eser yok. öylesine geçen 5 saniye yok.
azeriler ne kadar övünse azdır.
- yok yok düşündüm de ay dilber gibi şarkı söylemeye çalıştığı zamanlarda boşa kürek çekme durumu var
lakin elleri piyanoya değdiğinde yerlerde süründürecek bir enerji yaratıyor içimde. işte diyorum müziğin sınırı budur.
tabii o zamanlar tatil civarına denk geliyordu ve kütüphanemizden diğer cd'lerini inceleme fırsatı bulamadan yaz geldi.
bu sene always ve seventh truth albümlerini kütüphaneden aldım. diyebilirim ki bir tane boş eser yok. öylesine geçen 5 saniye yok.
azeriler ne kadar övünse azdır.
- yok yok düşündüm de ay dilber gibi şarkı söylemeye çalıştığı zamanlarda boşa kürek çekme durumu var