[Eski] Bedava Müzik Yapım Programları - Korsana gerek yok

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beatburner-thumb.jpg

Beatburner : PC VSTi

BeatBurner, using innovative wave shaping and filtration methods, turns innocent drum beats, loops or sounds into new, fresh and vibrant audio parts for you to incorporate into your musical arrangements. BeatBurner comes with a myriad of sample loops to get you started but it doesn't stop there, you can mangle, whittle or process any sound you want! Full automation and preset morphing means there are literally no limits to the soundscapes you can create.

Beatburner is NOT made with Synthedit.

Download Link

caci ve se7enty verdiginiz linkler yeni ölü abi ne olur bulmam lazım bu programı caci senin verdiginde tıkladıgım forum kuralları cıkıyor se7enty link ölü ama cidden ilgi alakanıza sag olun arkadaş ne olur bir daha bir baksanız :roll: çünkü lazım bu program

Burada bu programi bulamazsin!
Sanirim anlama kitligin var.
Yasak hemsehrim, hadi bakalim ilerle :)
Burak

usturarap' Alıntı:
caci ve se7enty verdiginiz linkler yeni ölü abi ne olur bulmam lazım bu programı caci senin verdiginde tıkladıgım forum kuralları cıkıyor

Evet haklisin

Bu forumda korsan ölmüş :D

Yapacak tek sey var gidip ojinal almak

Hatta soyle yap mesela Compel e git ben artik korsan kullanmak istemiyorum de bana orjinal program icin indirim yapin de
emin ol seni kazanacaklardir.

Bi zar atalım da 1d6 base damage + Necromancer Robe (+15) + Berserk Aura ile Hadou-Ken karışımı bir Sho-Ryu-Ken yaparaktan, uçarım ben bu gence.

Bildiğiniz ücretsiz bir pitch shift plugini mevcut mu acaba? Polifoni desteği olması önemli. Şu videodaki efekti http://www.youtube.com/watch?v=MtFL00s77D8 elde etmeye çalışıyorum. Info kısmında parametreleri vermiş.

Okuldaki sistemde waves ultrapitch shifter ile denedim ama gitarla akor halinde basınca saçmalıyor. Bu işi yapabilecek bir ücretsiz plugin bulmam mümkün müdür?

Freeware olarak herhangi bir Steinberg yazılımı kalitesine yakın bir program aramak, bulmayı beklemek hayalperestlik mi dersiniz :)

polski' Alıntı:

henüz bakmadım programa, önce baştan sona bi başlığı okudum, ellerine sağlık, yoğun bir çalışmanın ürünü olmuşa benziyor :)
paylaştığın için teşekkür ederim, hemen bir indiriyorum.

düzeltme: reaper'ı yükledim, fakat freeware değil shareware olmuş, 30 gün bedava kullandıktan sonra satın almak zorundasınız diyor bana.
Benzer kalitede bir başka önerisi olan var mı acaba, ya da senin var mı Polski?

30 gunden sonra da program calisiyor, kisitlamasi yok.
Parayi denklestirince de satin alip, vicdanini rahatlatirsin 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri